Благоевградският адвокат Илко Стоянов,които води партията на шоумена Слави Трифонов “Има такъв народ” в Пиринско като областен координатор днес откри офис в Банско и се спусна 10 пъти по пистата за влизане във форма. 50-годишният юрист е с богат политически опит, който започва от СДС, впоследствие в партия “Глас народен”, общински съветник от “ВОТ Консерватори” в предишния ОбС на Благоевград, който напусна предсрочно в знак на несъгласие, зам. кмет на Петрич в периода 2015-2019 г. в първия мандат на кмета Димитър Бръчков от ГЕРБ.

Той представи като председател в Банско е 53-годишният хотелиер Михаил Рахов, който е създател и председател на сдружение “Бъдеще за община Банско”, от което става общински съветник и зам. председател на Общинския съвет в периода 2011-2015 г.

Николай Златарски

Вискичкиучредители за Югозападна България са прекрасни личности, не можах да присъствам на освета дне, на добър час желая на приятелите ми, каза Николай Златарски е координаторът на “Има такъв народ” за Дупница. Той е собственик на феригата магазини „Адела“ в Дупница и Бобов дол. Завършил е право. Допреди 8 г. е  работил в затвора в Бобов дол, но напуска и създава фирма за търговия с хигиенни  материали. Н. Златарски е участвал в организирането на подписката на Слави Трифонов за референдум. До този момент не е членувал в партия.

В Сапарева баня координатор е 39-г. инж. Димитър Джоргов. Той е семеен, има две деца. Работи по професията си в строителния бранш, за кратко координатор на партията на Слави Трифонов в Сапарева баня беше сегашният председател на ОбС Васил Маргин, който се отказа и на изборите за местна власт се включи в листата на ВМРО.

Борислав Стамболийски е координаторът на партията на Слави Трифонов в Кочериново. Той е автотърговец, досега не е членувал в партия, стана ясно от сайта на партията.

Ето и останалите първи на Слави в Югозапада:

Братът на зам. областния управител на Кюстендилска област Райчо Цветин от ПП “Атака”, 50-г. Венцислав Цветин, е координаторът на “Има такъв народ” за Бобошево. Той е съсобственик във фирма за производство на сухи смеси в строителството. На последните избори за кмет на малката община Бобошево Венцислав и брат му Райчо Цветин водиха битка за кметския пост. В Цветин се яви като независим кандидат за кмет, но братята не успяха да се преборят с конкуренцията.

Служителката в община Бобов дол Мая Дюлгерова е лицето на партията на Слави Трифонов в миньорската община.

Колежката й от община Рила Стефка Милостиева Христова също влиза в екипа на Слави Трифонов.

Координаторът в община Струмяни е 48-годишната Димитрина Николова, бивш зам.- кмет на общината при управлението на кметовете Валентин Чиликов и Емил Илиев, в момента работи като областен координатор за Благоевград в агенция “Социално подпомагане”.

Координатор в Разлог е 41-годишната Мария Чобанова, която е учител по математика, но в момента се занимава с частен бизнес, има магазин за дрехи. Тя е сред участниците на протестите в София, никога не е била партиен член.
С частен бизнес в областта на телекомуникациите се занимава 34-годишният Йордан Стефанов, координаторът на партията в Кресна.
В Гърмен координатор е 36-годишният Пламен Качаков, който от 3 години е гл. счетоводител в счетоводна кантора, а преди това е работил като международен координатор в “Пирин Текс”.

50-годишният Бисер Ушев е координатор за Сатовча. Той е бивш началник на пречиствателната станция в общината, в момента се занимава с доставка на интернет и кабелна телевизия като едноличен търговец. За себе си казва, че никога не е бил партийно обвързан, тъй като е разочарован от всички партии.
Безпартиен е бил до момента и 50-годишният Фикрет Гегов, който е координатор за Хаджидимово. Работи като строител и се надява партията на Слави Трифонов да постави ново начало. Казва, че досега е бил против всички партии, но ако се разочарова от новата партия, ще я напусне.
За първи път влиза в политиката 30-годишният Станислав Богдански, който е координатор за община Благоевград. Той е завършил “Публична администрация” в ЮЗУ, работи като застраховател, семеен, с едно дете.
28-годишна е координаторката за Гоце Делчев Гълъбица Мачкова, която е стоматолог по професия. Тя е съпруга на бившия футболист на “Пирин” /Гоце Делчев/ Димитър Мачков, с когото имат две деца.
Координаторите в Петрич и Сандански са 29-г. Анита Коцелова, която е икономист, и 36-г. Христо Гушков, стоматолог, работил във Военна болница, както и в чужбина – САЩ и Англия.
Млад кинезитерапевт стана общински представител на партията на Слави Трифонов в Кюстендил. Милен Георгиев е на 27 години и е кинезитерапевт, с висше образование е, получава го от Националната спортна академия “Васил Левски”. Досега не се е обвързвал политически. Интересите на Милен са разнопосочни. Занимава се с фитнес и земеделие. През миналата година е регистриран и като най-младия земеделски производител в региона. Тогава започна със засаждането на тикви, и то по нова технология, в близкото до града село Граница, където живее дядо му. Засади 15 декара, без да разчита на субсидията. Тази година пък се погрижи за млади овощни насаждения от сливи и череши. Майка му от години е в чужбина и се надява да се върне в България, когато страната ни се стабилизира по-добре икономически.
Името на Милен е познато и в червенокръстките среди. Младият кюстендилец става кръводарител още на 18 години и оттогава непрекъснато го прави, и то на позволените 6 месеца.
Другият интерес на Милен е фитнес залата. Изключително добър инструктор, младият мъж е търсен за съвет в областта на силовите занимания не само от връстници, но и от по-възрастни спортуващи. Изготвя програми в различни направления – за развиване на мускулатурата, за стягане и просто за тонус.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here