Щайга за храна за хора в нужда е монтирана на дърво в Перник. Кутийката на добро срещу подлеза на автогарата едва вчера, но днес вече е имало продукти.


„Днес, когато отидох да оставя хранителни продукти, бях много приятно изненадана – в щайгата имаше храна, а е там само от вчера! Хората от „Парк бара“ са я сложили и възнамеряват да продължават да слагат храна е щайгата.Заедно с вече сложените продукти и тези, които добавих аз, ето как изглеждаше щайгата преди около час.
Хранителните продукти ще бъдат прибрани от хората от „Парк бара“ около 22ч. всеки ден и ще бъдат слагани отново в щайгата на следващия ден! Това допълнително ще спомогне за това да няма злоупотреба с храната! Благодарим на тези активни и добри граждани от бара!
Ако познавате хора в нужда, кажете им за щайгата! Или ако Вие самите сте в нужда, не се колебайте, храната е там с тази цел – хора в нужда да я ползват! Нека бъдем хора! Храната е човешко право и всеки трябва да има достъп до такава ежедневно!
Щайгата е под постоянно видеонаблюдение! Но все пак, ние разчитаме на човечността на хората!
Моля, бъдете хора и не злоупотребявайте с хранителните продукти и не чупете щайгата!
За осъществяването на тази инициатива не бях сама! Дани Иванов помогна много! Благодаря му за помощта и това, че бе така мотивиран и намираше винаги време!“, сподели в социалната мрежа Марияна Георгиева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here