Съдиите и служителите от Районен съд Дупница дариха 4 текстилни барбарона за Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца в Дупница. С благодарствено писмо до магистратите директорът на центъра Евелина Карабельова благодари за жеста.
А дарението е факт, след благотворителна кампания в съда, чрез която съдиите и служителите от съда събраха нужните средства, с които бяха купени 4 барбарона, необходими за терапевтичните дейности при работата с децата.
„С личния си пример Вие доказахте, че истинските хора са сърцати и безкористни…Бъдете здрави, все така всеотдайни и съпричастни към тези, които са различни“, пише в благодарственото писмо, изпратено до съда от Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца в Дупница.
„Тези барбарони, стимулирайки сетивните рецептори, сензорно-моторните умения, фината моторика ще помогнат на децата в процеса на игра, по забавен начин да опознават цветовете, формите, цифрите, буквите и да натрупат сензорен опит. Благодарим за щедрия жест на председателя, съдия Иван Димитров и целия екип на РС – Дупница, за протегната ръка и проявената грижа към нашите деца в тази нетипична обстановка, в която ни постави пандемията“, коментира директорът на Центъра, Евелина Карабельова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here