ДГС Дупница: Красимир Сулев има тапия за горски стражар

Красимир Сулев

Горският стражар Красимир Сулев има всички изискуеми по закон документи, за да бъде назначен и да работи към ДГС Дупница. Припомняме, че миналата седмица Сулев влезе в жестока схватка с Костадин Станчев. Скандалният случай разтърси Дупница, от местното горско съобщиха, че Сулев отишъл, за да вземе документите от конфискуваната джипка, с която Станчев и негов авер прекарвали незаконно дърва.

Костадин Станчев

Двамата заформят жестоко меле, от ДГС Дупница съобщиха, че служителят им бил предизвикан и всичко било инсценировка. Във връзка с питания на бития дали горският има нужния ценз, за да заема длъжността, от ДСГ изпратиха документите, които той е подал при кандидатстване за работата.


Част от комплекта са свидетелство за професионална квалификация, което Сулев е придобил след изкаран курс към обучителен център през 2019 г. Също и удостоверение от Министерство на земеделието, храните и горите и Изпълнителна агенция по горите.


В момента Сулев е в ареста с постоянна мярка „задържане под стража“. Наблюдаващ прокурор е Радослава Митова от РП Дупница. Миналата седмица тя отказа да измени мярката му в по- лека.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here