+18: Костадин Станчев от Дупница: Биячът ми Красимир Сулев няма диплома за горски, как е назначен, има ли условна присъда за побой преди мен?

Красимир Сулев

Боксьорът Красимир Сулев няма диплома за горски, как е назначен в ДГС- Дупница, с какъв ценз? Това е въпрос, който също трябва да бъде разследван. Ако е представил диплома, по  някакъв начин се сдобива с нея, имал ли е специализация в Професионалната гимназия по дървообработване или е дипломиран лесовъд и става горски, поемайки огромен район.

Костадин Станчев

Това съобщи от болничната стая в столична хирургия пребитият Костадин Станчев от Дупница.
Той уточни, че не отговорят на истината твърденията  на Красимир Сулев  пред полицията, че го е поканил в дома си на улица „Венелин“, за да му даде личната си карта или данните от нея, за да му напише акт.
Горският  има власт в гората, а не на асфалта  и по домовете на хората. Не съм му правил капан, той сам си влезе в него. Обади ми се по телефона , каза ми, че не е в горското, но ще мине до мен, пита ме къде съм и аз му казах, че съм у дома. Марио, който беше зад волана на джипа с дървата, беше при мен. Три дни Сурев  не му връчва акта, дойде и му го даде, а от мен поиска ключовете и документите на джипа. Казах му, че ще ги дам на полицията по надлежния ред или в горското ще ги донеса лично, той няма право да ми ги иска, мога да ги дам и на НУК , още повече джипа го закарах в горското лично. Оставаше да изчезнат документите и ключовете, за да се усложни и нажежи обстановката още повече за няма и една каруца дърва. И понеже не му ги дадох и го попитах, ти да не ни рекетираш нещо, той ме нападна. Чух, че нарече жена ми „помий , ще ви избия сега!“ и после  много моменти ми се губят. Добре, че има запис. освен всимко , обадиха ми се, за да ми кажат, че Красимир Сулев  е имал условна присъда и това трябва да се провери, имало пребит още един човек , но дали е той или някой от обкръжението  му е въпрос на проверка, каза станчев Станчев.

Красимир Сулев е с постоянна мярка задържане под страга, Станчев е със сериозни телесни повреди на главата, в понеделник му предстоят няколко операции.
Вижте видеоканала ни:


5 COMMENTS

  1. Пешо не съди без да си наясно!Това същество не е на себе си, пълен откачалник!Трениора му е за пребиване че такива изроди още от малки се усещат и вън от залата!Ако всеки горски или полицай почне да се разпорежда с бой кофти! Те две трети са от тоя сой яки и глъмави !

  2. Този е с ненормална психика … и аз се Бих с него за едно дете прези 30 ++ години

    • Сбърках годините 20 +++ и после работеше при Сашо Палчев и пак ми рипаше и Николай-отверката (мир на праха му) като го хвана за гушата се успокои

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here