36- годишният Иван Гълъбов се обеси на терасата на чисто новия си апартамент в Банско тази нощ. Банско изтръпна от ужас след като новината беше съобщена във ФБ.

 

„И вместо да ти честитя празника.. ще те изпратя със сълзи и болка…при Калинка и Гошко! Приятелко моя, и това дете си прибра! Светъл небесен път и мир на духа ти Ваньо!“- обяви трагичната новина на ФБ страницата на Гълъбов родственичката му Нели Караджова. Гълъбoв ocтaвя двe cиpaчeтa на 4 и 5 години. Оказа се, че е от  Дoбpинищe.

„По – работлив човек от него не познаваме. Добър, честен благороден, пъргав. Изкарва си парите с честен труд, събира шишарки, в огромни количества и ги предава на пунктове в Банско. Купи си апартамент в Банско. Жена му също е кротко и работлива, незлобливи хора. Празнувал снощи с приятели Йорданов ден. Не пие, наздравици с бира вдигал. Какви времена доживяхме- не знам. Страшно напрегнати, какво му е било в душата, само той си знае. Напрежението е огромно и трябва да бъдем по- внимателни в отношенията си един с друг. Гълъбов е по- малък от мен с две години. калина е майка му, тя почина, беше болна. Има и брат, Гошо се казваше, той почина на Димитровден в катастрофа, пак празник беше, няма да забравя, на завоя към Добринище, остана на място. Страшна трагедия!“ – разказа кметът на Добринище Петър Галчев.
   Ивaн Гълъбoв e бил и дoбpoвoлeц ĸъм Πлaнинcĸa cпacитeлнa cлyжбa.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here