+18: К. Станчев бил системен нарушител в горите край Дупница, преди мелето поканил Кр. Сулев да му даде данните си за пореден акт 

3
1
Красимир Сулев
Красимир Станчев

„Костадин Станчев е системен нарушител, издържа се с незаконна сеч. Предизвикал е Красимир Сулев, спретнали са му даже постановка със скрита камера.“ Това сподели за „4Власт“ директорът на ДГС Дупница инж. Пламен Поюков. Той разкри, че горския стражар Сулев отишъл до дома на Станчев, за да вземе данните от личната му карта, необходими за написването на поредния акт за нарушение. Там е бил предизвикан от нарушителя.

„Сулев му се обадил по телефона, за да го покани да си донесе личната карта. Онзи му казал, че не може да дойде, но е у дома и го поканил. Там обаче го посрещнал яки попръжни, обиди, закани. Разбрах от полицията, че Сулев е душен, че Костадин Станчев го сграбчил с двете си ръце и правил опит да го удуши. Когато здраво е нервирал Сулев, е дал знак да се включи камера. Камерата е включена от втория наказан със акт за незаконна сеч Марио М. Явно е имало сценарий как да протече срещата. По всичко изглежда, че целта е била да извадят Сулев извън кожата му и после да снимат резултата. На видеото се вижда, че Костадин Станчев, който е в категорията на Сулев, с яка фигура, не се съпротивлява и се оставя да бъде бит. Това се вижда ясно. Чуват се и репликите между бития и оператора „снимаш ли?“ „Снимам.“

Сулев има охлузвания по шията. Той е в ареста, днес трябва да излезе мярката му за неотклонение. Зная само едно, че той е изведен от ареста за медицински преглед, защото също не е добре. Разбира се, не е нормално да има такъв бой, още по- малко от горски. На тях, като държавни служители, им е забранена употребата на силата. Сулев има и пистолет, добре че не го е използвал.“, разказа Поюков.

Джипът с незаконните дърва, с който са хванати Станчев и Марио М. и в момента бил в двора на горското в Дупница. „Той е с бургаска регистрация. Полицията трябва да изясни кой е собственикът. През 2017 г. на 2 декември пак с джип, но с пернишка регистрация е спипан Станчев. В закона има пропуски и той успя да си вземе джипа много лесно и бързо. Но януари на следващата година пак го хванахме, общо три пъти сме го хващали. Разбрах, че дори е продавал дърва.“, разкри още горският шеф.
Междувременно стана ясно, че Станчев е изгонен от частната болница, където е настанен за лечение със средна телесна повреда и счупена скула. Причината да му посочат врата е, че се разхождал постоянно и давал пресконференции от леглото си и фоайето, с което нарушавал спокойствието на останалите болни и мерките срещу пандемията. Нервите на собственика на лечебното заведение д-р Ени Лефтеров не издържали и той поставил въпроса ребром „Или ще си болен и ще се лекуваш, или ставаш и си тръгваш.“ Самият Лефтеров бил силно подразнен, защото не могъл да си върши работата, тъй като журналисти непрестанно го търсили зарази случая. В болницата имало нашествие от медии.Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

  1. Колега щом дава интервюта малко си го бил .За такива мурдари само това е истината.

  2. Не закачайте горския ей! Горските трябва да имат право директно на поражение да стрелят ако набарат бракониер в гората или при водоем! Няма ли страх от наказание, ей такива наглеци ще се въдят все повече и все по-нагли ще стават!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here