Брутално видео: Боксьорът Кр. Сулев от Дупница спука от бой в яростен пристъп автотърговецът Костадин Станчев, свидетели: Уби го без малко!

Красимир Сулев

Дупничанинът Костадин Станчев падна на земята безпомощн и в безсъзнание, брутално бит в центъра на Дупница, на ул. „Венелин“, пред дома си, пред очите на трети човек, гледащ дали ударите са достатъчно силни и още четерима други, които не са посмели да припарят.

Биячът, як мъж с физика на мутра, се оказал боксьорът от СК „Патрит“ в Дупница Красимир Сулев, който бил назначен за горски служител в ДГС- Дупница, съобщиха очевидци за 4vlast-bg.com

На видеозапис се вижда как нанася с нескрит садизъм удари, като е видно, че изпълнява наказателна акция. Започва със солидна серия юмруци в лицето, след което върху свития на земята нещастник, се стоварва неколкратно с тялото си, гази го. За финал побойникът буквално смазва лицето на клетника с крак, като не скрива, че това е и начин да го унижи и подчини. Садистичното наказание се изпълнява в около 17.00 часа, на изключително оживено място в центъра в Дупница. Това не е сценарий от филм, а действителен случай, разиграл се в район, в който се намират заведения, спирка на градския транспорт,  една от най-оживените улици в града.

Вцепенен от ужас, приятел на Станчев, Марио М, който е трябвало да получи акт за незаконен превоз на дърва с джипа на Станчев, е успял да направи видеозапис на побоя, който предостави на 4ВЛАСТ с желание да дъде строго осъден извършителят.

През цялото време нападателят крещял срещу падналия мъж: „Ще те убия, ще ви изтрепя цялото семейство.“ Докато Станчев го питал публично и директно: „Ти пари ли искаш за изгнили съчки, рекет ли ми правиш? Да не сме ти циганите?“ – казаха очевидци.

„Гнева на сулев пламна, защото отказахме да чу дадем документите на джипа, а той дойде да го конфискува, съсипан съм, не мога да говоря, не виждам, не знам дали жена ми Десислава е жива, той се завтече да я бие, убиждаше я цинично, 14 -годишната ни дъщеря си е била в стаята, точно под прозореца й ме помля, шокирана е от страх, жена ми ще я води на психолог. Беше нечовешко, аз съм ловец, качихме се в гората с марио да закараме царевица по хранилките на животни и напълнихме джипа с изгнили дръвца да варим ракия. Сулев, който ми се представя за приятел, на когот съм посочвал бракониери, ни спря и се заяде, каза, че ще ми вземе джипа, съвсем за нищо. Обадихме се на директора на горското в Дупница, той каза, че със Сулев не може да се справи. Повече не мога да говоря…“- каза Станчев. Той е настанен в частната болница в Дупница със счупена скула, хематоми и жестоки травми по главата, спукан от бой.

Замаян от ударите, той успял да набере 112 и на минутата дошли полицай от РУ- Дупница. Сулев бил арестуван за 24 часа.

„Чух полицайте да му казват: Погледни какво си направил, това възможно ли е. Потрес!- и му сложиха белезниците.“- каза пребитият.

 

Авторски права

Съдържанието на https://4vlast-bg.com/ e под закрила на Закона за авторското право. Всички регионални статии, репортажи, интервюта и други текстови материали от Югозападна България, публикувани в сайта. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на линк към https://4vlast-bg.com/ .

„4ВЛАСТ” не носи отговорност за съдържанието на коментари от потребители. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
Вижте видеоканала ни:


14 COMMENTS

 1. Мъже сме бием се от време на време бе Кво се тръшкате , нечовешко не знам си какво! Евала Сулев трябва си бой иначе няма оправия в тая държава

 2. Тоя отдавна си търсеше боя направи голосек около вангелова чешма 100 процента му е скочил тоя!

 3. Този Красимир Сулев, кандидат-борец най-сетне записа първата си победа. Преди години Димо като беше в България го биеше и сутрин и вечер, че понякога и за обяд. И жената му взе на този мухльо. Сега стана много оборотен,д абе говорим, че е осъждан престъпник, със законно притежавано оръжие, че и горски служител. Добре дошли в държавата на абсурдите. Ако имаше закони отдавна да беше в някой затвор, да си тренира по цял ден и да си прави татуировки на воля. Но като закона е избирателен е така!
  P. S. Карастоянови да се самосезират!!!!

 4. Не миряса, бе красе! Разбирам че за да те уважават трябва бой, ама ти направо се подигра с хората. За кой се имаш не разбирам?! Ще подчиняваш раята ли?! Нема да ти мине номерът!

 5. Това си е чисто нападение и превишаване на правата, няма никакъв елемент на самозащита. Интересното е как дори не опита да го задържи т.е жертвата не е бил арестуван както се твърди. Грозна постъпка и в нормални държави щеше да бъде уволнен и осъден на минимум 5-15 години затвор. В септичната република мутристан обаче ще му се размине. За това всички умни бягат в чужбина и никога не поглеждат назад към кочината.

 6. Необходимо е поне Медиите и журналистите, да защитът сега длъжностното лице – горския от Дупница защото той е бил провокиран и унижаван многократно от системния нарушител в горите , нима нарушителите в горите е необходимо да бъдат толерирани и оправдавани за техните безобразни сечи. Необходимо да бъдат предприети действия за увеличаване на правомощията на горския стражар-той трябва да има правомощия по закон като длъжностно лице каквито примерно имат служителите в МВР или правата на Жандармерията, тъй като в повечето от случаите, горския е изправен сам без „свидетели“ срещу групите от извършители на нарушенията в горите и е с ОРЯЗАНИ ПРАВОМОЩИЯ на неговите действия по закон. Сега нарушителите си позволяват да унижават и дори да нападат длъжностно лице/лесовъд, горски, старши лесничей/ когато е сам в гората. За да има по-голяма ефективност срещу организираните групите от нарушители в горите, е необходимо да бъдат дадени по–големи законови правомощия на длъжностното лице „горския стражар“ защото той обикновено е сам „без свидетели“ в гората.
  Като предложение за промяна в законодателството би било добре и достатъчно видео заснемането със служебна камера на нарушението от горския стражар /длъжностно лице/ да послужи като „неоспоримо доказателство“ пред Прокуратурата и съдебната система срещу нарушителите в горите.
  Наложителна е промяна в законодателството, като най – ефективна мярка за контрол и наказване на виновните физически и юридически лица за палежите и незаконните посегателства в горските територии като незаконна сеч, лов и транспорт без необходимите документи. Решението е просто да бъде записано в законодателството, след като бъде внесено предложение в Народното събрание, съвместно от Началниците на МВР, РСПБЗН и ИАГ за промени в Наказателния кодекс, Административно-процесуалния кодекс и Закона за горите, чрез служебно наблюдение на горските територии с видеокамери (мобилни и стационарни) с който заснемането на видео и снимка от едно „Длъжностно лице“ /камери има всеки горски на служебния таблет за издаване на превозни билети/ да бъде прието като доказателство. Видео-заснемането да послужи, като неоспоримо доказателство по закон в Съдебна зала и основание за съставяне на АУАН на нарушителите подпалвачи на гори без да е необходимо потвърждение от допълнителен свидетел на палежа или нарушението в горите.
  Необходимо да бъдат предприети действия за увеличаване на правомощията на горския стражар, тъй като в повечето от случаите, той е изправен сам без „свидетели“ срещу групите от извършители на нарушенията в горите и горския сега е с ограничени правомощия на неговите действия разписани в чл. 190 и чл.191 по закона за горите и в чл. 18 от наредбата за контрол и опазване в горите. Факт е, че сега нарушителите в горите си позволяват да унижават, псуват и дори да нападат физически с брадви, ножове и моторни триони длъжностно лице /горския стражар/ когато е сам в гората. За да има по-голяма ефективност срещу организираните групите от нарушители в горите, е необходимо да бъдат дадени по–големи законови правомощия на длъжностното лице „горския стражар“ защото той обикновено е сам „без свидетели“ в гората и при евентуална саморазправа с нарушителите може лесно да бъде обвинен за превишаване на права по закон, или сега горския от Дупница, за нанасяне на средна или тежка телесна повреда на системен нарушител в горите. Но за съжаление в момента длъжностните лица в горите са без достатъчно права по закон, за да имат възможност да предприемат сериозни законни действия, за задържане и наказване на нарушителите.
  Като предложение за промяна в законодателството е достатъчно видео заснемането със служебна камера на нарушението от горския стражар /длъжностно лице/ да послужи като „неоспоримо доказателство“ на прокуратурата, което да бъде внасяно в съда при обжалване на Наказателните постановления срещу нарушителите в горите. ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ОНЛАЙН ПЕТИЦИЯ ДА ЗАЩИТИМ ПРАВАТА НА ДЛЪЖНОСТНИТЕ ЛИЦА ОПАЗВАЩИ БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА, НАШИТЕ ГОРИ.

 7. Най-виновен е директорът на Горското в Дупница. Първо, че не е напраскал камара актове на бития, ако е имало защо. Второ-че не е инструктирал добре горския/бияча/ – да бие само при самозащита! Директорите крадат най-много, поне повечето. Най-вероятно е директора да не искал да издаде наказателни постановления по съставените от горския актове. Дали за рушвети или заради връзки на бития.И от там е тръгнало. Бития се е помислил за недосегаем, горския-явно е нервняк като мене и по някакъв начин вероятно е предизвикан. Но няма право да бие изобщо, а той го е смлял! Това беше „анализ“ от страничен човек, който не живее изобщо в Дупнишка община. Но аналогични случаи има на всякъде. Кажете дали съм близо до истината! В Самоковско горските като срещнат в гората някой с празен камион или каруца му се карат:“Искам те пълен, та да има и нещо за мене!“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here