Кметът на Долна баня Владимир Джамбазов пребори Ковид- 19 и в ноща на новата 2021 година поздрави хората с много топли думи.
Публикуваме ги дословно:
Уважаеми съграждани , измина една безпрецедентна година. Година , белязана от знака на световната пандемия от КОВИД -19. Болестта влезе в домовете и семействата ни , за да ни подложи на изпитания . Това обаче беше нашият урок по човечност, доброта и смирение. Децата се прибраха при родителите си, семействата се събраха край трапезата , за да преодолеем заедно и по-лесно настъпилите трудности. Научихме своя най-ценен урок , който ще бъде за дълго в сърцата и душите ни! Научихме , че най-важно и ценно е здравето, а любовта на близките ни хора е онова, което ни дава сили и енергия!
За община Долна баня годината също не беше лесна, изгубихме свои приятели и колеги. Въпреки това работихме, завършихме стари проекти , започнахме нови начинания, по които ще работим през новата 2021 година ! Вие ни давате стимул и вяра , затова ние ще продължим да работим и занапред в името на добруването на нашето родно място!
За първи път от много време няма да се поздравим на площада в първите минути на 2021 година , но за нас най-важно е да пазим живота и здравето на всички ни! Нека да си пожелаем това да бъде последният път, в който няма да се съберем и заедно да отброим секундите до новата година!
Дами и господа, желая на всички много здраве и благополучие, дано лошите дни и болестите са зад гърба ни!! Желая мир , късмет и любов да изпълват домовете Ви , бъдете щастливи със своите близки и приятели! Желая всеки един от Вас да сбъдне своето чудо , да осъществи своите мечти през идната 2021 година. Нека през следващата година правим добрини , с които да зарадваме поне един непознат с дума или дело!
На нашата община желая мирна, здрава и успешна 2021 година. Година , в която Долна баня да пребъде !
Честита нова мирна , здрава и успешна 2021 година, уважаеми съграждани!
 В Социялните мрежи хората го заляха с поздрави:
Браво! Обичаме те, кмете! Стопли ни сърцата! Разчитаме на теб и Бог, да имаме изобилие в общината. Да бъдем заедно, да бъдем по- добри…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here