Читателите ни пишат:
„Поръчката е на стойност 356 666,67 без ДДС, или 428 000.00 лева с ДДС за изливане на бетон. Същата е обявена като публично състезание, за което има 14 дневен срок на възражение. Средствата са от държавната субсидия на Министерство на финансите и трябва да се усвоят до края на 2020 година. Подадената оферта е както винаги за тази община, само една от ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД ЕООД и познайте, същата фирма е на НИКОЛАЙ СТОЯНОВ ДИНКОВ, както всички го познават тотомилионера Нинджата.
Емил Илиев e подписал договора в последния ден на 2018 г.

Хайде сега да помислим, ще успее ли кмета на община Струмяни Емил Илиев да сключи договор до края на 2020 година, еми ако офертата не отговаря и трябва да се проведе нова поръчка, и дали тотомилионера има достатъчно техника и хора, за да изпълни поръчката. Дали средствата ще се усвоят за 2020 година или ще се върнат на държавата. Защо господин Емил Илиев цяла година не е провел тази поръчка, а в края на годината са решили да я обявяват с риск средствата да се загубят.

А има и още едно питане – за ремонт на улици в село Илинденци предстои да се подават оферти и вторник ще стане ясно дали има такива и дали са от същата фирма. Сумата е 96 000 лева, която е също с риск да се върне на държавата, тъй като нямат договор все още. За село Илинденци ще се ремонтират ул. „Пирин“ и ул. „Св. Трифон“, с.Илинденци “, които през 2018 година бяха също предмет на поръчка и разплатени, но както винаги никой не следи, дали многократно кмета на Община Струмяни Емил Илиев изписка едни и същи улици като ремонтирани? Питаме се, защо господата съветници не следят как се усвоява бюджета на общината, защо всички си затварят очите и оставят едно и също нещо да се плаща многократно с хиляди левове?Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here