Министерство на туризма обяви началото на петите годишни награди на туризма за 2020 година.
В конкурса участват голяма част от българските общини, за които туризмът е един от водещите отрасли. Макар сложна и изпълнена с предизвикателства и изпитания година, министерството ще отличи туристическите общини с добри практики и устойчива политика за туризма през последните 12 месеца.
Община Сандански е номинирана в една от най-важните категории за специална награда на конкурса – Туристическа община на 2020 година.
Всеки, който желае да подкрепи нашата община, може да гласува с кликване върху https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-obshtina/ и маркиране на община Сандански. Може да се гласува еднократно за един участник в рамките на една категория. Онлайн гласуването ще приключи на 07.12.2020 г., 23:59 ч.
Днес, туризмът е един от най-сериозно засегнатите сектори от икономиката ни. Но въпреки сложната здравна и социално-икономическа обстановка, вярваме, че заедно с обединени сили, ще се справим с предизвикателствата и #Сандански отново ще бъде любимо и предпочитано място за отдих и туризъм на всички негови многобройни гости и приятели, дошли тук от близо и далеч.
Защото Сандански е там, където ни води сърцето!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here