Стълби изникнаха на Седемте рилски езера. Придобивката засне и разпространи в социалната мрежа Емил Емилов. Под поста му с кадрите заваляха коментари. Дупничани не се зарадваха на нововъведението.


„Това планина ли е или МОЛ?“ „Ескалатори кога да очакваме?“, са част от коментарите. Други се радват, че стълбите са от камъни, а не от асфалт. Туристите настояват още на място да се поставят химически тоалетни.

Емил Димитров на чакълената пътека

Въпросът с огромния брой туристи, които се качват до езерата, в последно време се върти нон стоп. Припомняме, че през лятото тази година гръмна скандал заради чакълените пътеки, които с ширнаха край Бъбрека.

В края на лятото камъчетата по пътеката се бяха разпилели.

След възмущението на туристите, стартираха серия проверки, на място пристигна и министърът на околната среда и водите Емил Димитров. Прокуратурата се зае да нищи случая. Факт е, че около два месеца след полагането на чакъла камъчетата се бяха разпилели.

1 коментар

  1. Според мен ,няма нужда от изкуствени пътеки и стълби по планините. Колкото по малко хората се намесват в природата, по добре за нея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here