Над 100 души протестираще се изправиха срещу багерите на бизнесмена Валентин Парапунов от Петрич, за да спрат изграждането на хотелски коплекс на Рупите.

„До 5 години минералната вода до къщата на Баба Ванга ще изчезне, тук на ден ще пристигат по 200 души, къщите за гости са 10“, негодуваха протестиращите.

„Тази вода не е купена нито от министерството, нито от който да е било, тази вода принадлежи на народа това е вода, която лекува. Никой няма право да полага ръката си на тази вода баба Ванга е казала че водата ще изчезне ако някой злоупотреби с нея“- добавиха семейство Конакчиеви.

Бисер Михайлов

„Строителят Валентин Парапунов е общински съветник от СДС, няма нито един общински съветник, който да му се противопостави, още по- малко управинк. Къде е областният управител Бисер Михаилов? Жив ли е? Виждал ли го е някой през последните месеци? Нито глас, нито дума, нито образ, ни очи? Къде е? Заплата му тече, това е сигурно!“-нервираха се хората.

„Щом няма нито един от управниците и съветниците, за да обясни, какво археологическо проучване има, каква находка, какви хотели, значи всичко е лъжа, незаконно е, използват манипулации за да си строят кули -мангери.“ – викаха един през друг хората.

 

Видео:Сандански1

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here