Кметът на община Дупница Методи Чимев и бизнесменът Христо Близнаков прерязаха лентата на новия Търговски парк „Дупница“.
В търговския център място намират обекти на няколко вериги, за тях ще работят над 100 души, всички от Дупница и околните населени места.


Всеки един от магазините има собствена климатична система, отделен вход, тоалетните са достъпни за хора в неравностойно положение. Търговският център има даже станция за зареждане на електромобили, паркинг с над 150 парко места, онлайн видео наблюдение за по- голяма сигурност.


„Чудесно е, че в тези трудни времена имаме нова инвестиция и се разкриват работни места. Благодарени сме на инвеститорите семейство Близнакови, че изградиха такъв голям обект в града.“, приветства кметът Методи Чимев.


„Локацията на търговския център е много добра. Намира се на ключово кръстовище, от където минава трафикът за София, Сапарева баня, Самоков. В начинанието си срещнахме пълната подкрепа на кметския екип, за което сме благодарни. Благодарим за професионализма и на ръководителя на цялостния проект Владимир Христов.“, заяви Христо Близнаков.


Около 100 души се събраха за откриването, което се състоя пред вратите на„Билла“. Стана ясно, че само инвестицията за разкриването на супермаркета в града е на стойност 1,5 млн. лв. Архиерейският наместник отец Георги Паликарски.

Отец Георги Паликарски

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here