Атакист от Дупница изплаши премиера Бойко Борисов днес на Самоковско шосе пред входа за Дупница като пресече пътя и мина на косъм пред няколко автомобила, за да се здрависа с първия човек в държавата. Борисов  го приветства пръв докато огледа  ремонтните дейности по няколко трасета. В отлично настроение Борисов маха на водачите, лафи си с министрите и приветства отдалеч колоездач свойски:

„Здравей, аресва ли ти пътя! „- провикна се премиера по народному.

„Добрее е, екстра! Аз не съм от ГЕРБ, аз съм от „Атака“, но браво, браво! Без грешка е пътя!“ – откликна човекът и внезапно пресече платното, свали си ръкавицата и протегна ръката си към Борисов. В този момен зад гърба му се разминаха лека кола и бус.

„Внимавай, идва кола! Ле-ле! Ще те сгази, внимавай, моля ти се!“- викна премиерът към заслепения от внезапната среща първите хора в държавата.

„Изцяло рехабилитиран е 33-километровият път между Самоков и Дупница. Разделен е на два участъка Дупница – Клисура и Клисура – Самоков.“ – каза премиера, а министрите с него добавиха:

„Финансирането е национално и европейско на обща стойност близо 28 млн. лв. Това е изключително важна отсечка, защото по нея минава трасето на паневропейския транспортен коридор № 8, свързващ Адриатическо море с Черно море. Със завършването на ремонта на участъка Долня Баня – Ихтиман ще се осигури още една бърза връзка между магистралите „Струма“ и „Тракия“.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here