Тежки задачи ще имат Костадин Костадинов и новият ОбС.

„Това същият този доктор ли е, дето го каниха, но той отказа да даде дежурство в триажния кабинет?
Като другия, Стойчо Кацаров. Дето обикаля телевизиите, но бяга от пациентите.
Хайде, предайте на Панайотов, който страхливо ме блокира, че го каня от името на гражданите на Дупница да даде дежурство в триажния кабинет на града и да помогне.“- разкри във ФБ председателят на общинския съвет в Дупница Костадон Костадонов провокиран от дълги изявления на двамата доктори от Дупница в социалните мрежи и медиите.

Особено интересна е гледната точка за пандемията на бившият кмет на Дупница и екс депутат д-р П. Панайотов, която бившият юрист на община Дупница Десислава Стойнева препечати на стената си във ФБ. Оказа се, че П. Панайотов е блокирал лидера на СДС в Дупница, който е и областен кординатор за Югозападна България К. Костадонов. „Моля да предадете позицията ми на П. Панайотов, Стойнева, понеже той ме е блокирал.“ – е молбата на К. Костадинов.

Панчо Панайотов

Ето какво гласи позицията на бившия седесар П. Панайотов, която възмути наследникът му:

„Не е вярно, че една лъжа повторена сто пъти става истина. Лъжата изречена и само един път, може да стане истина. Но многото лъжи, създават масовата заблуда, а това е имагинерния свят, измисления свят. Говоренето е заблуда, поведението е заблуда, страданието е голямо. Това е измисления свят, пълен с официализирани лъжи. Ето ги лъжите:
# този вирус е особен, различен, по- опасен от другите респираторни( които се предават, чрез отделяния аерозол, на заразоносителя). Това е лъжа. Никой не е доказал, че вирулентността- му е по- висока от тази на другите познати ни вируси.
Единствената разлика е, че той е “ бебе“, новородено бебе в семейството на корона вирусите и поради това човека няма изграден имунитет.
# Лъжа беше обявяването на епидемия в България пролетта. Тогава нямаше епидемия.( По медицинските правила и наредби).
# Лъжа, измислица беше сформирането на ЩАБ, от изключително некомпетентни членове. (Сега берем плодовете).
# Лъжливи, чудовищно манипулативни са съобщенията за смърт. ЧУДОВИЩНА ЛЪЖА
( За тази съзнателна лъжа, манипулация трябва да има съд. С тежки наказания.)
# Лъжи, измислици са официално прокламираните мерки за предпазване.( Те говорят, или за пълна некомпетентност, или за съзнателно манипулиране.
Мога да изброявам и да се аргументирам за още много лъжи, но спирам.
Днес, за разлика от пролетта има епидемия от вирусни инфекции. И да. Тя ще премине, когато 50-60 процента от хората изградят имунитет. Не по- рано.
В измисления свят пълен с лъжи и некомпетентност, здравната система убива хора. МЪРЗЕЛ. НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. БЕЗХАБЕРИЕ.
Кой определи, личните лекари да “ лекуват“ по телефона. КОЙ!?.
По формалния закон, както и етиката на добрата медицинска практика изисква, ПЪРВИЯ, КОЙТО ПРЕГЛЕЖДА БОЛНИЯ Е ЛИЧНИЯ ЛЕКАР. БЕЗ ТОВА ИЗИСКВАНЕ ДА СЕ СПАЗВА, ДРУГОТО Е БОКЛУК, СРЕДНОВЕКОВИЕ, НЕМЕДИЦИНА. ДРУГОТО РАЖДА ХАОС.
Останалото е да се организира- нещо простичко. То изисква постоянна комуникация между, лични лекари, спешна помощ и болниците. Личните лекари определят( естествено приемаме, че те са добри лекари, професионалисти), този може да се лекува в къщи, този трябва да се насочи към тази клиника( различни клиники за пациенти с различни подлежащи заболявания. Огромната част от заразените дори и не разбират, че носят вируса; друга голяма част могат да се лекуват у дома( дори така е по- добре за тях) и само малка част( обикновено пациенти с сериозни подлежащи заболявания), се налага да бъдат хоспитализирани.
Завършвам.
ПРОБЛЕМИ СЪС ЗДРАВНАТА СИСТЕМА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА. НИТО ЗА ПАЦИЕНТИТЕ, НИТО ЗА МЕДИЦИТЕ. НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ. НО УПРАВЛЯВАТ НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА. НЕ ИМ ПУКА.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here