Тони Кацаров

Това, че ще ни свири жена е гаранция, че съдийството ще е на добро ниво, коментира Тони Кацаров

Председателят на Ботев и заместник кмет на Ихтиман Тони Кацаров даде интервю пред Дарик и dsport преди двубоя за Купата на неговият тим срещу ЦСКА, който вместо в Ихтиман, ще се играе на „Армията“.

„Това е най-сериозният мач с най-сериозния противник. Всички знаем кой е фаворитът. Знаем ЦСКА какъв клуб е – с какви успехи през годините. Не си правим илюзии, здраво стъпили сме на земята.  Но пък в същото време знаете футболът е непредсказуема игра всичко може да стане. Не отиваме като обречени. Знаем си силите. В последните мачове във В група имаме две победи с голова разлика 9:0. Така че влизаме в този мач с добро настроение. Отиваме да играем за победа“, заяви Кацаров.

„В нашия отбор личат имена, които са играли в А група. Наско Курдов и Димитър Везалов. Така че те са хората, които са играли на високо ниво и трябва да поведат отбора.

Ние искахме да направим празник в Ихтиман, но при положение, че ще се играе без публика няма никакъв смисъл. Със сигурност ще има много желаещи, които да дойдат да гледат. Деца за автографи, което изисква  охрана, която за стадиона в Ихтиман трудно ще направим. Независимо, че ще играем на “Армията“ като няма публика не виждам абсолютно никаква разлика. На нас целта ни беше да направим празник за града, но това е реалността“, каза още той.

„Засега нещата с коронавируса при нас са окей. Нямаме заболели“, разкри Кацаров.

„Навремето съдийките бяха рядкост във футбола. При жените ги няма тези дребни игрички, те си свирят каквото видят. Така че дори да има грешка, тя е неволна. Това, че ще ни свири жена е гаранция, че съдийството ще е на добро ниво“, сподели председателят на Ботев Ихтиман.

„Аз съм фен на Левски. Аз като съм от Левски няма какво да връщаме на ЦСКА. Идеята е Ботев да се представи достойно, да покаже, че имаме добър отбор, а ако имаме късмет и шанс да направим и нещо повече.

Целите ни в краткосрочен план са да се представим добре. На спортно-техническо ниво не отстъпваме на лидерите. Като финанси вече е друго. Идеята е да сме в средата на класирането и да се утвърждаваме като отбор“, завърши Кацаров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here