Семейство Ракови откриха мебелен център „Колор“ в Дупница: Предлагаме всичко от тухла до дивана и чашата за вино

Даниела Ракова лично консултира едни от първите клиенти на мебелния център.

За летящ старт, масите и столовете се предлагат с 15% отстъпка и 10% за всички останали мебели до 10 ноември, от магазина готвят и коледни отстъпки

Семейство Ракови

Зареден с богат асортимент от модерни мебели и много отстъпки, в Дупница отвори врати новият мебелен център на верига магазини „Колор“ Дупница. Мебелният център е допълнение на съществуващите обекти на „Колор“ за строителни материали и дизайн центъра за обзавеждане на бани. За летящ старт, всички маси и столове се предлагат с 15% отстъпка, а всички останали мебели с 10% до 10 ноември.


„Клиентите ни могат да намерят при нас всичко за своя дом, от тухлата до дивана и чашата с вино.“, коментира Даниела Ракова, по чиято идея се отваря новият обект. С много стил и вкус, тя лично подредила шоурума на „Колор“. Семейство Ракови организира тържествено откриване на мебелния център днес.

Броени минути след отварянето на магазина беше факт и първата продажба.

Стана ясно, че новият обект е изцяло грижа на Даниела Ракова и Иван Раков. Плътно до тях обаче са родителите им Иван и Емилия Ракови. Магазинът беше тържествено осветен от отец Георги Паликарски, който благослови начинанието.

Отец Паликарски благослови магазина.

След водосвета първите клиенти прекрачиха прага на магазина. „Сега е моментът да се купи нещо, всичко е осветено.“, подкани и отец Паликарски.

С питка за здраве и почерпка бяха посрещнати всички гости. Тържественото откриване уважи председателят на Общинския съвет Костадин Костадинов и съветникът Георги Георгиев, които са съпартиийци на Иван Раков. Още с отварянето мебелите привлякоха вниманието на първите клиенти. Веднага бяха разтегнати няколко дивана.

Именно диван беше и първата мебел, която напусна магазина. Кухните определено привлякоха погледа на дупничани. Строените шкафове в бяло, кафяво, гланц… бяха подробно огледани от първите посететили. В кухненското отделение компания им правят няколко компилации от маси и елегантни столове.

Разчупени секции, с модерен дизайн и LED осветление, холни маси, ъглови дивани и красиви спални запълват останалото пространство в шоурума. Щипка стил към всичко добавят и наредените пана, огледала и други декорации, без които един дом не може.
Даниела Ракова съобщи, че в „Колор“ може да се намерят мебели от висок клас, украинско и българско производство. Предлагат се богат набор от каталози, от които всеки клиент може да избере мебелите, от които има нужда.


„Предлагаме мебели на украинската „Карбор“, българската „Ирим“, меката мебел е на „Мебел стил“ Пазарджик. Основно работим с българските производители. Почти всичко е налично в магазина или склада ни. Каквото и да изберат нашите клиенти, ще бъде доставено за седмица или най- много до 10 дни. Изключение са само някои от мебелите, които не са налични в България и за тях ще трябва да се чака за доставка от Украйна. Тогава може да има забавяне от 30 до 40 дни. Но това са само много малка част от каталога, всичко останало е налично.“, информира Ракова. Стана ясно, че в „Колор“ е раят за кухните. „За момента най- богат е асортиментът на кухните.

Всички са модулни. Клиентът идва с размерите и може да си избере какви и колко шкафове му трябват, за да подреди кухнята спярмо неговия дизайн, неговите потребности и размери.“ сподели още Даниела Ракова и добави: „Имаме магазин за строителни материали и още един с дизайн център за обзавеждане на бани. С този магазин окончателно затваряме кръга. Целта ни е клиентите, влизайки в нашите обекти, да могат да открият от тухлата, през покрива и на финала да завършат с дивана и чашата вино. Имаме и домашни потреби и декорация. Може да съдействаме за всичко.“


За по- малко от час бяха направени няколко поръчки. Освен отстъпките от 15% за маси и столове и 10% за останалите мебели, от магазина готвят и изкушаващи коледни промоции за своите клиенти.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here