Иван Кулеков и Богомила Михайлова в спасителна акция „Дивото зове“

Днес направихме невероятен филм с Иван Кулеков, който беше мой гост ! Благодаря за вдъхновението! Очаквайте скоро моите драматични истории с четириногите, ..аххх любов и много сълзи, смях и вдъхновение !

„Искам да си спомня за прекрасните минути с невероятният Иван Кулеков в телевизията на Слави Трифонов – „7/8“ , споменът ме връщат на вълната за силата на любовта и красивите роман на Антоан дьо Сент-Екзюпери.“ – споделя кореспондентът ни Богомила Михайлова, която спаси пет премръзнали бебета хъскита в двуметрови преспи под връх Мальовица. Местинте разказаха, че майка им е била изхърлена от едър бизнесмен от столицата и родила от вълк прелестни звелчета.

„И всъщност каква болка носи тази история и за самата мен и каква радост …
До скоро, смятах че ще спре да ме боли, но все още продължава да ме е грижа за бездомните…Моля ви скъпи хора, не изхвърляйте вашите домашни любимци. Никога няма да забравя думите на лисичката към „Малкият Принц“, те са живи, реални и се отнасят към всеки човек, който може да открие любовта, ако е загрижен за околните:
„Какво значи „да опитомиш“?… Ако ме опитомиш, ние ще изпитваме необходимост един от друг. За мен ти ще бъдеш единствен на света. За теб аз ще бъда единствена на света… В живота ми ще грейне слънце, погледни! Виждаш ли житните ниви ей там? Житните ниви не ми напомнят нищо. И това е тъжно! Но твоята коса е с цвят на злато. И когато ме опитомиш, ще бъде прекрасно! Житото, което е златисто, ще ми напомня за теб. И ще обичам шума на вятъра в житата…“

5 премръзнали бебета хъскита спасени от 4ВЛАСТ, хотелиери: Майка им дружи с вълк в гората между Говедарци- Мальовица!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here