През ноември миналата година Методиев, вляво, се закле като съветник в Бобов дол.

Националът по борба и съветник от Бобов дол Милослав Методиев ще се бори за отбора на Цветан Цветанов. Той ще оглави структурата на „Републиканци за България“ в Бобов дол. Методиев беше част от листата на зелените на отминалите избори и стана част от местния парламент в миньорската община. Цветанов все още намества състава на новоизлюпената си партия по места. Името на инж. Светлин Зарев пък се спряга за лидер в Дупница.

Цветан Цветанов и Георги Градевски.

Той ще смени общинския съветник Георги Градевски, който за една година се разделя с втори лидерски пост. Припомняме, че Градевски поведе АБВ за местния вот през 2019 г., но месец  след изборите обяви, че напуска партията. Преди около месец беше представен като републиканец №1 в Дупница. Именно той организира и посрещането на Цветан Цветанов в града заедно с бившия шеф на полицията Сашо Вельов и др. Сега се коментира, че щафетата от него ще поеме Зарев, който е работил в ТЕЦ „Бобов дол“, бил е и в чужбина.

Костадин Николов

Както съобщихме, в Сапарева баня начело на структурата застана бившият съветник и кандидат за кмет Костадин Николов. В Кюстендил се завъртя името на застрахователния агент Христо Христов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here