В колата на Георги Георгиев е намерена кутия с полейтиленови пликчета с бяло прахообразно вещество и 1бр. твърдо бяло полейтиленово топче , с общо тегло 24,45гр. Повдигнато му е обвинение

Преди дни на 17.10.2020г. около 23.45ч. в районна на бензиностанция „Петрол ” край Ихтиман, автопатрулна патрулна група на РУ-Ихтиман извършили проверка на лек автомобил Тойота Айго с регистрационен номер СА4896РА, с водач Георги Георгиев от същия град. В хода на проверката Георгиев предава доброволно полиетиленово пликче с бяло прахообразно вещество, с общо тегло 1,34гр., реагиращо при полеви наркотест на „Кокаин”.

При проверката на лекия автомобил е намерена кутия от дъвки с полейтиленови пликчета с бяло прахообразно вещество и 1бр. твърдо бяло полейтиленово топче , с общо тегло 24,45гр., реагиращо при полеви наркотест на „Кокаин” Георгиев е бил задържан за срок от 24 часа в РУ-Ихтиман.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление, също така на Георгиев му е повдигнато обвинение. Лицето не е криминално проявен, съобщиха наши източници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here