Валентин Герчев

След три цели години откакто бе открит новият съд в Петрич, административният му ръководител, съдия Атанас Кобуров от петричкото село Беласица, се сети, за намиране на ново място. По негова преценка, това ще е в деловодството на съда. Отредено му е отделно гише, независимо, че това ще представлява неудобство на петричани, които ежедневно ползват услугите му, по изваждане на документи за съдимост.

„Ще се консултирам и със специалисти, инженери, за да обсъдим варианта дали може мястото да се ушири .“, е становището на Кобуров, след вече постъпили сигнали, в това число и до 4ВЛАСТ, за причиненото неудобство, придружено с тормоз докато чакат, заради преминаването през цялата гвардия чиновници, които в Петрич е придружено от клюки на часа.

Съдия Кобуров обяснява конфузната ситуация, за преместването на бюрото подсъдимост от стария в новия съд, с това, че, сега е настъпил момента. Сградата на старият съд е сложен на тезгяха за продажба.

Въпреки големият архив, като брой папки, сега същият ще бъде сбутан отново в мазетата на новият съд, където всъщност е бил и при старият. С една дума това бюро „кучета го яли „, е мнението на петричани. От понеделник, да се редят на опашката пред деловодството пред погледите на всички, за да научат клюкарите –кой си изкарва такъв документ. Е, това е върховно решение на „младият съдия, който все още има какво да даде на петричкия съд“.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here