Турнирът беше официално открит от ст. комисар Димитър Попов. Участниците бяха поздравени от Пламен Ганов и ЦПЛР-ОДК Перник с ефектен танц на кон
 
90 участника от 16 подразделения на МВР ще се включат в двудневния полицейски турнир по стрелба с пистолет, който беше открит в Перник. За участие в турнира пристигнаха полицаи от Бургас, Плевен, Враца, Пазарджик, Ловеч, Кюстендил, Силистра, Варна и Благоевград.
„След тази смутни няколко месеца, в които вие бяхте на първа линия, след всички събития в страната в последните месеци, се радвам, че се събираме тук, в Перник на това традиционно за града ни състезание. Добре дошли в прекрасния ни град. Желая ви хубави дни в Перник и точен мерник в състезанието. Бъдете здрави“, това каза пред участниците и зам.кметът на община Перник Стефан Кръстев.
Турнирът беше официално открит от старши комисар Димитър Попов. Той благодари на ръководството на МВР помогнало за успешната организация на състезанието. Участниците бяха поздравени от Пламен Ганов и ЦПЛР-ОДК Перник с ефектен танц на кон.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here