Читателите ни пишат:
„Защо не отразите ремонта на ул.“Ал. Батенберг“, ще ви е интересно, а предпоплагам и на служителите в общината, как „старателно“ и „професионално“ се редя „качествените“ плочки от няколко братя роми. А за организацията им на работа може да се каже само едно – хаос! Контрол никакъв! Качеството е под всякаква критика. Нека прокуратурата се самосезира.“- сигнализира Марио Фильов.

Миналата година през септември започнаха подготвителните дейности по цялостен ремонт на ул. „Александър Батенберг“. За цялостно преасфалтиране, изграждане на тротоари са предвидени 1350 м, както и подмяна на водопровода, който е изграждан през 1965 година.  Дейностите се извършват от обединение „Дупнишка вода“, което бе и единствения кандидат с предложена цена за ремонта 816 000 лв. Сумата бе отпусната безвъзмездно с постановление на Министерски съвет, след като кметът на Общината инж.Методи Чимев бе отправил молба за финансиране от държавния бюджет.

„Започваме с подмяна на подземната инфраструктура като ще информираме своевременно, когато ще бъде спирано водоподаването. Дискомофорт, разбира се, че ще има за живущите по улицата, но няма как. Надявам се и призовавам за разбиране от страна живущите, които да не възпрепятстват изкопните дейности. Има много автомобили, които се паркират на самата улица и по тротоарите и с този проблем са свързани опасенията ми, но се надявам собствениците им да влязат в положение. След подмяната на водопровода, започват и дейностите по надземната инфраструктура“, коментира Управителят на ВиК-Дупница Илия Илиев, който си партнира с дупнишката фирма „Меридиан“ на Илиян Миланов и майка му от Дупница.

ДЗЗД Дупнишка вода – Дупница 177228042
Собственици на изпълнител ДЗЗД Дупнишка вода – Дупница
Под праг на ЕС
ЕС финансиране
Стойност на проекта 816 000,00 BGN

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here