Girl in a jacket

„Председател на общински съвет – Костенец за един ден“ стана Янислав Марков от ПГ „Георги Сава Раковски“, а „Зам. кмет за един ден на община Костенец“ стана Даниела Долдурова от СУ „Св. Климент Охридски“

 

В деня на отворените врати кметът Йордан Ангелов и екипа му посрещнаха ученици от няколко училища в общината
По повод празникът на българската община, днес се проведе ден на отворените врати в общинска администрация – Костенец с ученици от XII клас при СУ „Св. Климент Охридски“ и ПГ „Г. С. Раковски“ гр. Костенец, в кметство с. Костенец с ученици от VII клас при ОУ „Константин Костенечки“ с. Костенец и в кметство гр. Момин проход с ученици от VII клас при ОУ „Христо Смирненски“ гр. Момин проход.
През 1998 г., водени от желанието да се създаде нова традиция в историята на българските общини, която да свързва миналото, настоящето и бъдещето на местното самоуправление в България, делегатите на Общото събрание на Национално сдружение на общините вземат решение отбелязването на Деня на българската община да бъде на 12 октомври.
Кметът на общината Йордан Ангелов, Иван Банчев председател на общински съвет Костенец, Тинка Проданова зам. кмет и Маргарита Минчева зам. кмет на община Костенец запознаха учениците с работата в администрацията, с функциите и задълженията на кмета и председателя на общински съвет, с предстоящите проекти в района.
Бяха излъчени „Кмет за един ден на община Костенец“ ученик от ПГ „Георги Сава Раковски“ Васил Кутов, „Председател на общински съвет – Костенец за един ден“ отново ученик от ПГ „Георги Сава Раковски“ Янислав Марков и „Зам. кмет за един ден на община Костенец“ стана Даниела Долдурова от СУ „Св. Климент Охридски“ гр. Костенец.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here