Кметът Вл. Джамбазов поведе „Левски“ Долна баня към победа с 3:0 в Говедарци, контузени и наказани футболисти спънаха отбора на „Рилец“

Джамбазов беше главият стратег на отбора.

С наставления от трибуните кметът на Долна баня Владимир Джамбазов повече „Левски“ Долна баня към победата в Говедарци. Пред 200 зрители на трибуните гостите от Долна баня извоюваха класическа победа с 3:0 над съперника си „Рилец“ Говерадци.


„Крепостта падна! След близо четири години „Рилец“ загуби на стадион „Мальовица“ от гостите Левски (Долна Баня)! Това е най-тежкият старт за отбора. След 4 кръга тимът не познава вкуса на победата, записвайки два равни мача и две загуби!“, коментираха от „Рилец“. За днешното дерби домакините имаха доста проблеми с подредбата на състава заради контузени и наказани футболисти.


През първото полувреме „Рилец“ опита да даде отпор на гостите, но получи гол в мрежата си. През втората част отборът се огъна и получи още две попадения.
Неудържим на трибуните беше кметът на Долна баня Владимир Джамбазов, който подкрепя отбора за участието му в А регионална група. Общината също подпомага изявите на клуба.


Срещата предизвика небивал интерес в Говедарци, много зрители се стекоха за двубоя, не само за да проследят развоя на срещата, но и за да видят Джамбазов, който бивш футболист на „Рилец“. Градоначалникът обаче не показа сантимент и викаше единствено за долнобанци. Той не спря да дава наставления от място и не изпусна отбора си от очи.


От трибуните срещата проследи и народният представител от Самоков Валентин Милушев, който е добър приятел на Джамбазов. Той се показа като неутрален фен и изгледа спокойно дербито.


Треньорът на „Рилец“ Говедарци Георги Кацарски заяви, че е извел на терена най- добите играчи, които са били на разположение за срещата. Той не скри разочарованието си от резултата. Иначе теренът беше добре подготвен за важната среща. Гостите бяха посрещнати спортсменски. Както е известно, Христо Крушарски спонсорира местния тим, той инвестира средства и в поддръжката на стадиона в селото, който е в отлично състояние.

Валентин Милушев и Владимир Джамбазов

След четвъртия кръг „Левски“ Долна баня заема четвърто място в класирането, а „Рилец“ Говедарци седмото. Говерчани разчитата да се преборят за трите точни в предстоящия им мач в Пирдоп.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here