С базар „Произведено в Костенец“, водосвет за здраве и благополучие на всички жители на общината, изпълнения на вокална група „Боили“, представяне на ДФ „Вайялет“ и концерт на Дения Пенчева, завършиха тържествата по повод Празника на Костенец.
Гост на празника бе бившия министър на туризма, сега депутат от ГЕРБ- Николина Ангелкова. За мен е удоволствие да бъда с вас на празника на Костенец. Общината Ви е богата със своето културно – историческо наследство и невероятна природа. Възхищавам се от духа на жителите на Костенец, които въпреки трудностите и предизвикателствата на днешния ден-успяват да поддържат традициите и културата на този прекрасен край.
Отчитаме огромните усилия на местната власт в лицето на Йордан Ангелов за подобряване на инфраструктурата, за реализирането на проекти, видна е активността им за развитието на младежките дейности, туризма и спорта, в предоставянето на по-качествени социални услуги и образование. През миналата година Костенец спечели първото място за българска Еден дестинация за здравен и балнеотуризъм в конкуренция с още 4 общини. Това признание има потенциал за бъдещи инвестиции в региона“, написа на профила си в социалната мрежа Ангелкова.
 
По – рано Сдружение „За децата на Костенец“ проведе инициатива на Амфитеатър в Костенец.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here