Говедарски, вляво, заедно с кмета на Сапарева баня Калин Гелев.

„Част от нещата, които съм забелязал като проблеми в село Овчарци, мога да ги отремонтирам и сам.“ Това заяви пред жителите на селото кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Говедарски. Той е добре познат в цялата страна чрез творбите си. Говедарски прави атрактивните дървени фигури на различни животни с моторна резачка.
„Дадох си сметка, че съм работил за много общини в цяла България, но не и за моята. Имам опит, имам желание да работя и зная с какво мога да допринеса за развитието на моето родно място и община.“, заяви пред жителите на селото кандидатът за кмет.
Говедарски съобщи, че има идея, че има идея как да спре в Овчарци туристите, пътуващи към Сапарева баня.
„Имам идея и визия как да превърнем Овчарци в атрактивно място за преминаващите туристи. С труда си и с това, което съм почерпил като идеи от различни общини в страната, мога да бъда полезен, за да го развием заедно. Туризмът отваря много други ниши, които могат да се превърнат в средство за препитание на овчарченци“, посочи Говедарски.


Той обясни, че ще изработи атрактивна табела от дърво за входа на селото и ще отремонтира счупените и захабени дървени съоръжения по пътеката към овчарченския водопад Горица.
„Познавам Васил от години – той е един от най-кадърните и трудолюбиви хора не само в Овчарци, но и в цялата община. Категоричен съм, че е най-подходящият кандидат за кмет, който ще работи с хъс и отдаденост“, заяви координаторът на местната структура и кмет на община Сапарева баня Калин Гелев.

Красива дърворезба Говедарски дари на училището в Сапарева баня за 15 септември.

Гелев призова присъстващите да гласуват на частичните избори за кмет на 27 септември и да подкрепят един млад и доказал се човек, какъвто е Васил Говедарски.

Изборите в селото са тази неделя. Говедарски ще спори за поста с Радостина Сусанина. До вота се стигна, след като Сусанина беше отстранена през пролетта от кметски стол заради пропуска й да се отпише като търговец след избирането си. През ноември миналата година тя стана кмет на селото в конкуренцията на общинския съветник от ГЕРБ Иван Куйов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here