На видно място на терена на Лаго Фест бе поставен и Манифестът на княз Фердинанд, с който се обявява независимостта на България
За втора поредна година Лаго Фест събра любители на изкуството, спорта, забавленията и хубавата музика.
На сцената се изявиха талантливите момичета
от Wet Pebbles – акустично дамско трио, което съчетава вокални импровизации с авторски интерпретации на суинг, боса нова и популярни песни.Със своята непринуденост, чувство за импровизация и пъстри вокали, трите дами бързо завладяват публиката. След тях за самоковската публика на сцената излязоха SoulBmoll.
Фънк бандата е основана през 2014 от възпитаници на Софийското музикално училище “Любомир Пипков“. Съвсем на шега младите музиканти се събират и започват да свирят, като постепенно съставът преминава през няколко метаморфози. В края на 2016 броят на участниците в групата нараства до девет души, какъвто остава и до този момент.
Стъпка по стъпка, SoulBmoll вървят по своя музикален път, печелейки редица награди и оглавявайки български музикални класации.
През пролетта на 2019 издават своя дебютен албум, а само няколко месеца след това реализират и сингъла “Огън и лед”.
Освен концерти и тази година Лаго Фест предложи игри и забавления, арт ателиета, тенис на маса, а на финала за киноманите имаше и лятно кино.
Проведен в навечерието на Деня на независимостта, на видно място на терена на Лаго Фест бе поставен и Манифестът на княз Фердинанд, с който се обявява независимостта на България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here