Перничанката Елизабет Методиева е „Дама на годината“ в журналистиката. Красивата перничанка жъне успехи и на модния подиум. През 2016 година тя грабва титлата “Лейди България”. През същата година Елизабет става и “Miss tip of the world” в Индия.
Методиева стартира кариерата си в сферата на журналистиката едва 14-годишна, като първите й стъпки са в местната кабелна телевизия. На 19 години става една от емблематичните водещи на радио “Романтика”, след това се развива в печатните медии. През 2017-та става репортер в предаването “Папараци”. Има над 5000 интервюто с най-известните имена в родния шоубизнес и десетки статии стоят в биографията на красивата журналистка.
На бляскавата церемония в столицата бяха отличени 9 дами в различни категории. Наградите се дават за 12- и път. Събраните на събитието средства от благотворителния търг са предоставени на неправителствена организация, занимаваща се с подпомагане на българските деца.
Конкурсът няма за цел да пресява претендентките по красота. Избират са силни жени, постигнали успех в област, в която работят, и борещи се за различни каузи.

Снимка: „Хайлайф“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here