4vlast
Снимка: 4vlst

Разрешиха строителството на 10-метрова къща на входа в Благоевград – при метална кон. Инвеститорът е бившият кабелен бос, виетнамецът Нгуен Ван Хоай.

„Благодаря на кмета Румен Томов и общинските съветници. Живея в Благоевград от над 20 години със съпругата си Василка Ковачева. От брака си имам прекрасна дъщеря.

Нгуен Хоай държи телевизионната мрежа на местна кабелна телевизия. Той е собственик на огромен магазин в центъра на Дупница, а преди няколко години извърши уважаваният дупнишки свещеник отец Благой. Секретарите на Виетнамското посолство в България Хонг и Донг дойдоха на откриването. Сега магазинът е отдаден под наем и до броени дни в него ще се продават мосо и местни продукти.

Нгуен Хоай  и съпругата му Василка Ковачева е да предлагат качествени български стоки и модерна бяла техника на водещи световни фирми, така че клиентите да бъдат доволни. Особено се радвам, защото смятам, че със стоката, която предлагам, подпомагам и българската икономика, каза  Нгуен Хоай .

Ние сме изключителни представители на българските фирми ”Българска роза”, ”Биофреш”, „Рефан”. Фирми, които оперират добре във Виетнам”, съобщи Нгуен Ван Хоай. От три години работим доста добре, българските стоки намират страхотен прием във Виетнам, напредваме с добри темпове по естествен път. Доволни сме. Продължаваме напред. Изнасям и български торове във Виетнам, които са разработени от БАН. Трудностите, които срещаме в България, са каквито среща почти всяка фирма, но ние не се оплакваме.

 

Иначе в района сме инвестирали в много области. В кабелна телевизия, в недвижими имоти, в търговия. Международна търговия, в азиатския континент, козметика, торове. Помагаме на много български фирми да намерят пазар в азиатския континент. Това са предимно „Биофреш”, ”Българска роза”, „Рефан” и най-големият производител на торове в България”.  Тези стоки се оценяват много добре в Азия.

Това заяви за 4vlast- bg.com бизнесменът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here