Николай Златарски със съпругата му Шери

Съпругата на бизнесмена, собственик на верига магазини „Адела“ Николай Златарски, Шейхриар Златарска ще мери сили с три конкурентки за поста директор на Дирекция „Социално подпомагане“ Дупница. Златарска, Даниела Ценева, Милена Симеонова иТаня Кирилова са допуснати по документи до следващия етап на конкурса, на който ще защитават писмена разработка за ролята на агенцията в областта на социалната закрила и интеграция на хора с увреждания и закрилата на детето. Препитването е на 30 септември, а прескочилите този етап отиват на интервю.

Евгения Гергова, сн. фейсбук.

Недопусната до етапа със защитата на разработката е съпругата на зам.- председателя на Общинския съвет в Дупница Йонко Гергов- Евгения. Става ясно, че тя е пропуснала да представи документи, удостоверяващи минималния професионален опит 4 години.
Изискванията към кандидатите бяха да имат магистърска степен, поне 4 години опит, стратегическа компетентност и дежурните работа в екип, лидерски умения и т.н. В доста широки граници е фиксирано възнаграждението на новия директор, за позицията е обявена заплата от 700 до 2300 лв.
Припомняме, че постът беше овакантен, след като дългогодишният директор Виолина Лазов в началото на юли спечели конкурс за шеф на Бюрото по труда в града. Тя се пребори за поста в конкуренцията на бившият ОбС шеф на Бобов дол Нели Карипова и бившият шеф на ДСК Дупница Георги Зарев.

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here