Костадин Костадинов

Търсим възможност да консолидираме десния вот. Това заяви кординаторът за Югозападна България на СДС Костадин Костадинов в рамките на кръгла маса с участие на десни партии, политолози и социолози на тема: „Българските дясноцентристки партии преди предстоящите избори“.

„Радвам се, че се срещнах с Тома Биков, Румен Христов, големи личности, които са способни да защитат интересите на България. Трябва да устои правителството в бунта на мафията на улицата, където има и много честни хора, част от исканията са справедливи. Корнелия Нинова е слаб опозиционер, БСП- Дупница не са с нея, социалистите в Кюстендил правят изключение от общия единен вронт за нея, ако възприемама Кирил Добрев за нейн опозиционер, което е съмнинително, даже изключено. По- важна е консолидацията в дясно и това, което ние правим за развитието на общините по места. Хората на Цветан Цветанов в Дупница трудно могат да се впишат като дясно мислещи при категорично заявената дясно- центриска платформа на“Републиканци за България“. Как се става лидер на дясна партия след като си бил лидер на лява пратия, какъвто е случаят с Георги Градевски, общински съветник с досъдебно производство и задържане под стража за 24 часа за закани и непристоини действия? Това морално поведение на млад политик с огромни властови амбиции ли е?“- каза Костадин Костадинов по телефона от столицата.

Румен Христов – лидер на СДС добави: Изборите, които предстоят, са изключително важни. Струва ми се, че ще има блоково гласуване вляво и вдясно. За мен консолидиране на гласовете вдясно е важно. Обезпокоен съм от заявките на БСП и площадната коалиция – притесняват ме изказванията за преразглеждане на членството на България в НАТО и ЕС. Плаши ме геополитическата ориентация на България, а не това, че левицата може да дойде на власт и за 2-3 години да покаже, че не може да управлява.

Търсим възможност да консолидираме десния вот. Смятам, че България трябва да има проевропейско, проатлантическо поведение. Водим преговори с ГЕРБ. Коалицията, която бихме направили е на идейна основа“, заяви още той.

Христов заяви, че няма да дава оценка на т.нар. градска десница и посочи, че те са в колаборация с БСП. „Ние за пръв път не участваме в протести, защото нямаме намерение да връщаме БСП на власт“, коментира Румен Христов.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Грух Грух пак започна свинята майка дето лапа заедно с ГЕРБ от една маса , ей свиньо дебела идва Коледа и за тебе! Вее няма в коя партия да бягаш, смени доста и те знаят що за стока си,
    Дебел помияр дето събира огризките покрай ГЕРБ , с такива пари си храниш детето не те ли е срам бе, боклук?

  2. Може ли свинята Коце Балона да спре да яде от парите на Дупница заедно с партньорите му от ГЕРБ или ще трябва да му търсим отговорност след като паднат от власт съвсем скоро , мръсно алчно дебело копеле ти ще даваш оценки на другите ! Ти си гнусно лайно !

  3. Алчно дебело лайно като паднете от власт ще те видя ! Гнусен тлъст червей! Ти ще даваш оценки на другите, ти си най големия боклук в Дупница тлъста свиня крадлива!

  4. ЕЙ ТОРБА С ЛАЙНА СМРАДЛИВА КЪДЕ ХОДИШ ВОНИ! ВСИЧКИ В ДУПНИЦА ТЕ МРАЗИМ КАКВО Е ДА СИ МРАЗЕН Я КАЖИ? КОЛКО КЛЕТВИ ИМА ПО ТЕБЕ НЕ ТЕ ЛИ Е СТРАХ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕТО?

  5. Свиньо, ти ли говориш за морал?! Колко партии смени? СДС, ОДБ,Бареков??? Накрая стана курвата на ГЕРБ колко жалко съществуване на отрепка! Просиш обекти за фирмата ти да не заслабнеш, кой не знае в Дупница Коце Дебелия и Дон Балон!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here