Петрич скърби за Нако Велянов, издъхнал зад волана на клубния автобус на „Беласица“, но спасил целия отбор

0
1

Цял Петрич скърби за Нако Велянов, който издъхна зад волана на клубния автобус на ОФК „Беласица“, но успя да спаси спортистите и екипа на отбора.
Жестокият инцидент се случва на АМ „Тракия“, когато отборът се пътува към София след гостуване в Панагюрище късно снощи. Стана ясно, че Велянов е получил инфаркт зад волана. Със сетни сили обаче успява да спре така, че да спаси живота на хората в автобуса.


Днес феновете не спират да коментират и отдават почит, коментарите валят в социалната мрежа в страницата на отбора, където те пуснаха и снимка на Нако Велянов. Хората споделят, че той не е бил просто шофьор на отбора, а и един от най- големите фенове.
След инцидента за футболистите от Петрич беше изпратен автобус, който да ги прибере. Оказана им е медицинска помощ, няма сериозно пострадали, повечето са с натъртвания.
Управителят на клуба Иван Златински потвърди, че футболистите са с леки оплаквания заради натъртвания, причинени от удари от седалките. В болница в Пазарджишката болница е бил прегледан масажистът, който имал натъртвания по гръдния кош.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here