Петрич скърби за Нако Велянов, издъхнал зад волана на клубния автобус на „Беласица“, но спасил целия отбор

Цял Петрич скърби за Нако Велянов, който издъхна зад волана на клубния автобус на ОФК „Беласица“, но успя да спаси спортистите и екипа на отбора.
Жестокият инцидент се случва на АМ „Тракия“, когато отборът се пътува към София след гостуване в Панагюрище късно снощи. Стана ясно, че Велянов е получил инфаркт зад волана. Със сетни сили обаче успява да спре така, че да спаси живота на хората в автобуса.


Днес феновете не спират да коментират и отдават почит, коментарите валят в социалната мрежа в страницата на отбора, където те пуснаха и снимка на Нако Велянов. Хората споделят, че той не е бил просто шофьор на отбора, а и един от най- големите фенове.
След инцидента за футболистите от Петрич беше изпратен автобус, който да ги прибере. Оказана им е медицинска помощ, няма сериозно пострадали, повечето са с натъртвания.
Управителят на клуба Иван Златински потвърди, че футболистите са с леки оплаквания заради натъртвания, причинени от удари от седалките. В болница в Пазарджишката болница е бил прегледан масажистът, който имал натъртвания по гръдния кош.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here