Борисов с Апостол Апостолов

 „Подменяме водопроводи, канализации, асфалтират се улици. Всичко това благодарение на екипа на премиера Бойко Борисов, който не забравя, че на картата на България има едно прекрасно място, Симитли. До няколко дни или седмица предстои да започне и основен ремонт на няколко улици на територията на цялата Община Симитли, за които са осигурени над 4 милиона. лв. Въпрос за последните 17 години Симитли и селата непрекъснато се обновяват, непрекъснато се създават нови неща за населението. Радостен съм, че виждам гордостта в очите на хората, които са щастливи от всичко, което се случва в нашата община. Изградихме и детски площадки в града и селата за 200 000 лв. ”, каза кметът на община Симитли Апостолов на връх празникът на общината Малка Богородица за 4vlast и радио Фокус.

Той добавя, че от ден на ден Симитли и селата стават всички по-красиви, всички по-привлекателни. „Може да се каже също, че по-голямата част от младите хора, които живеят в чужбина се завършва в Симитли, благодарение на това, че разкрива много нови работни места, след като изгради Промишлена зона на територията на бившето отделяне. Продължаваме да работим и може да бъде един от най-големите ни проект, а той е изграден в Индустриалната зона на мястото на бившите погреби. Въпрос за месец – два е това да се случи. Вече имаме и заявени инвестиционни намерения ”, коментира кметът на Симитли.

Апостол Апостолов допълва, че преди няколко седмици са проверени разговори с голяма част от инвеститора, които потвърждават тези инвестиционни намерения. „До края на годината очакваме да започне и дългосрочен проект за изграждане на новия мост, който свързва Симитли и квартал„ Ораново ”. Знаете, че той е включен в изграждането на автомагистрала „Струма” и макар да се бави, то неговото изграждане е неизбежно. Така, че правото сте, че при нас се случва много нови неща. Допълнително е важно да кажем, че продължаваме с изграждането на църкви, параклиси, да издигнем знанието с височина 15 метра. Скоро предстои да се направи и още един светещ 33-метров кръст, който ще бъде при новия параклис „Св. Георги ”в село Крупник”, коментира той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here