Логистичен център „Стад“ в Дупница обнови базата си с високотехнологични машини за производство на арматурни заготовки, огради, мрежи, пана и габиони. Оборудването е последна дума на техниката. „Стад“ се обзаведе с него по европейска програма „Подобряване на производствения капацитет в малките и средните предприятия.“ 

Машините са за производство на електрозаварени мрежи- габиони, а крайният продукт е изключително качествен. Фирмата е единствената в цяла България с подобна машина, а произведените габиони с в пъти по- здрави от обикновените плетени, които се късат под тежестта на камъните.
Фирма „СТАД“ произвежда оградни мрежи, пана и габиони, оградни системи, арматурни заготовки, предлага всички нужни аксесоари за техния монтаж.
Екипът може да отговори на всякакви изисквания и идеи на клиентите си благодарение на модерното оборудване.
Високопроизводствени машини режат мрежи и пана с различни карета (отвор), дебелина на телта, височина и дължина, за да има вашия дом уникална ограда.
Фирмата е създадена през 1990 година. Предлага също строителни материали и метали, строителство и инвестиции, изграждане и отдаване под наем на магазини, офиси и складове, транспорт и спедиция.
Производствената база на СТАД се намира в град Дупница (бивше МЕТАЛСНАБ предприятие) и разполага с 15000 кв.м. площ, два телферни крана и модерни машини за различни видове заготовки.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here