Кметът на Сапарева баня Калин Гелев от ГЕРБ конференцията в София: Оставката на Борисов ще е национално предателство

Матей Попниколов и Калин Гелев.

Финансовият министър Ананиев често отдъхвал в Сапарева баня, лично поздрави Гелев и зам.- областния д-р Матей Попиниколов

 

„Ако премиерът Бойко Борисов реши да подаде оставка, това означава да предаде всички кметове от партията и всички хора, които отидоха до урните и дадоха глас за ГЕРБ. Това ще е национално предателство. Твърдя, че 50% от хората, които в момента се бунтуват, не са упражнили правото си на вот, това са българи, които не гласуват. Повечето от тях не са в състояние да уредят собствения си живот и собствените си домове. Ако вляза в домовете им, сигурно ще трябва да си нося метла, за да събирам паяжина и боклуци. Нека първо да подредят собствените си къщи. Наблюдавах кои хора отиват на протеста. От Сапарева баня имаше само един- криминално проявен, останал на улицата, без работа човек. Свалих го от бесилката и се погрижих лично да бъде записан за топла кухня. Всеки ден му се носи храна в дома. Този човек протестира, а работа има много, но съм разбрал, че хората не искат работа, а заплати.

Видях ръководството на БСП Дупница да отива на протестите, но техният автобус от фирма „Плам“ пътува няколко пъти празен към София с по 10 души. Да, може и да са се организирали с коли, но автобусите им са празни.“, това заяви кметът на Сапарева баня Калин Гелев от националната конференция на ГЕРБ в София.
Премиерът лично се ръкува с Калин Гелев, който беше в компанията на областния управител на Кюстендил Виктор Янев, зам.- областния управител д-р Матей Попниколов, зам.- кметовете на община Сапарева баня Емилия Елчинова и Славчо Коларски. В София бяха и ръководството на ГЕРБ Дупница, начело с кмета Методи Чимев и депутата Радослава Чеканска.


Финансовият министър Кирил Ананиев дойде лично, за да поздрави кмета на Сапарева баня Калин Гелев и Матей Попниколов. Гелев уточни, че с министър Ананиев ги свързва приятелство. Оказва се, че Ананиев обича Сапарева баня и често отдъхнал в курортното градче.


„Преди 4 години Ананиев беше на един от плажовете, подхлъзна се на стълба и спука веждата си. Лично д-р Попниколов се погрижи за раната му, заши го в частната болница в Дупница.“, разкри Гелев.
Кметът на областния център Петър Паунов обяви за „4Власт“: „Дали Борисов да подаде оставка или не, е въпрос, който стои пред коалиционните партньори в правителството.“
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here