44- годишен самоковец с психични проблеми се опита да скочи от прозореца на дома си, след като съседите му не издържали на тормоза и извикали полиция на помощ.
От известно време състоянието на комшията им се обострило, той хвърлял дрехи от прозореца на дома си, наводнял съседните апартаменти. Живеещите в съседство започнали да се притесняват, че мъжът ще си посегне и позвънили в полицията. Униформените обаче били посрещнати на нож, влезли в дома му след оперативни способи. Тогава стопанинът се опитал да скочи от прозореца. Само професионалната намеса на полицаите осуетили плана му. Основна заслуга за благоприятния изход от ситуацията има младши полицейски инспектор Веселин Петров, който отговаря за района като квартален.
Всичко в крайна сметка завършило благополучно, мъжът е транспортиран до болница за оказване на лекарска помощ.
Съседите му са изключително благодарни на униформените и по- конкретно на инсп. Петров.
„От мое име и от името на етажните собственици, живущи на улица „Цар Борис Трети“ Ви изказваме своята благодарност за проявения професионализъм, търпение и упорита работа.
Благодарим на Вас и екипа Ви, че изпълнихте дълга си и адекватно разрешихте създалата се ситуация, въпреки трудностите, които срещнахте!
Благодарим за отговорността и човечността! Такива полицаи са ни необходими! Желаем Ви успехи във всички начинания!“, изрази благодарността на съседите от блока Любка Николова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here