31- годишният Илия разбил входната врата и отнел парична сума от 100.00 лв. на монети и усилвател за уредба, на стойност 125.00  лв

Наказание от 8 месеца лишаване от свобода, при първоначален режим на изтърпяване „строг“, определи Районен съд – Дупница за 31- годишен жител на Дупница. Съдът, под председателството на съдия Страхил Гошев призна Илия М. за виновен в кражба от къща на ул. „Отец Полихроний“, извършена на 04.11.2019 г. Става дума за отнети чужди движими вещи, а именно: парична сума от 100.00 лв. на монети, усилвател за уредба, на стойност 125.00  лв. и един брой мъжка черна чанта, на стойност 7.50 лв. от владението на Г. А., без нейно съгласие с намерение противозаконно да ги присвои, като кражбата е извършена чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот – разбил е входната врата на къщата и я е извършил при условията опасен рецидив.

Присъдата, с която на Илия М. е наложено наказание от 8 месеца лишаване от свобода, може да се обжалва и протестира пред ОС – Кюстендил  в 15-дневен срок.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here