Йордан Ангелов

Бяха представени няколко възможности за подпомагане по различни мерки

Кметът на община Костенец Йордан Ангелов откри съвместна среща между Агенция по заетостта и представители на бизнеса на територията на община Костенец. В рамките на срещата бяха представени няколко възможности за подпомагане по различни мерки. Консултациите на бизнеса във връзка с националната информационна кампания на Агенцията по заетостта „Новите мерки по Ваша мярка“ ще продължат и през август по телефона.

През август всички бюра по труда и филиали в страната ще бъдат на разположение за консултации чрез обявените горещи телефонни линии. Експертите ще отговарят на въпросите на работодателите, които имат нужда от съвет или разяснение във връзка с пакета ЗАЕТОСТ х 3 – проект „Заетост за теб“, подкрепата в сферата на транспорта и туризма чрез проект „КРАТКОСРОЧНА ПОДКРЕПА ЗА ЗАЕТОСТ В ОТГОВОР НА ПАНДЕМИЯТА ОТ COVID-19″ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. и стартиралата в сряда (15.07.2020 г.) мярка с нов дизайн 60/40.

Списъкът с горещите телефони можете да намерите на официалната електронна страница на Агенцията по заетостта в раздел „Финансови стимули за запазване на заетостта“, ПМС 151/2020 (нова мярка – 60/40).
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here