Тумба роми подгони независимия общински съветник в Дупница Георги Градевски. Политикът успял да се добере до полицията, колата му остана напряко паркирана на паркинга пред полицията в центъра в града. По непотвърдена информация Градевски е арестуван, тъй като размахал оръжие пред ромите, по техни думи, които не са потвърдени. Предполага се, че става въпрос за неуредени сметки между него и роми във връзка с отминалата предизборна кампания. Имало арестувани и сред ромите. „Пред полицията е пълна лудница. Носят се викове, закани, псувни. Нещо страшно е.“, заявиха очевидци, които изпратиха и снимки. Репортер на „4Власт“ видя, че колата на Градевски е пред полицията. Няма никаква официална информация по случая.
Началникът на полицията в Дупница Борисвав Динев отхвърля телефонни обаждания, потърсихме за коментар и близки на Георги Градевски, но и те не си вдигат телефоните.
“ Това е цирк! Или по- скоро мръсна поръчка! Не съм арестуван, дадох обяснения по фалшив сигнал от Асен Чепарката, който гири кабели, има незаконно сметище и върти автоморга, гори кабели, предава бакелид за втурични суровини, усмърдя града…..“- обади Георги Градевски.
Очаквайте подробности!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here