Росица Борисова

„За периода от няколко месеца бяха събрани 170 лв. Цялата сума е събрана от монети от 1, 2 и 5 стотинки. Малък жест, но от сърце“, коментира Росица Борисова

 

Дамите от ГЕРБ – Бобов дол и областният клубен секретар на Жени ГЕРБ – Кюстендил Росица Борисова подкрепиха кампанията „Жълти стотинки“. Организирането на дарителската акция бе по инициатива на общинския съветник Росица Борисова и офис сътрудника в клуба на ГЕРБ – Бобов дол Магдалена Милкова.

Кампанията „Жълти стотинки“ е национална, а събраните средства през изминалите 13 години са използвани за закупуване на апаратура, болнично обзавеждане, детски играчки, книги и други пособия. Всички те са дарявани на различни болнични отделения в цялата страна. Идеята на акцията е, че всеки може да се включи и дари стотинки, които често неглижираме, но натрупани, могат да бъдат сериозна сума.

„За периода от няколко месеца, в клуба на ПП ГЕРБ в град Бобов дол, бяха събрани 170 лв. Цялата сума е събрана от монети от 1, 2 и 5 стотинки, които са дарявани от членове, симпатизанти и граждани от Бобов дол. Малък жест, но от сърце“, така коментира събраното дарение Росица Борисова и благодари на всички, които са се включили.

Събраната сума за кампанията „Жълти стотинки“ бе връчена на Ирина Митева от област Ловеч, която е една от учредителките и координатори на инициативата на национално ниво.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here