Кметът Йордан Ангелов

Един заразен с коронавирус е установен днес в община Костенец. Кметът Йордан Ангелов съобщи, че днес от РЗИ – София са предоставили резултатите от 23.06.2020 г. на територията на община Костенец. Всички са били отрицателни с изключение на една.
“ Установеното лице е изолирано и е под карантина. Издирен е и контактният кръг. Всички те са под карантина и под наблюдение.“, съобщи Йорданов.
От 2 юли пък ще отвори отново врати детската градина в града. От общината са категорични, че именно благодарение на навременните мерки днес има са само един положителен резултат.
„Важно е да се знае, че опасността по отношение на вируса не е отминала. Нужно е да продължим все така дисциплинирано да спазваме препоръките на Министерство на здравеопазването. Благодарим на всички институции, които ни сътрудничиха през тази трудна за всички ни седмица!, на всички жители на общината за отговорността и дисциплината! Само така можем да се справим.
В този труден момент всички ние, като общество следва да проявим отговорност и да помислим колко важна е грижата за близките ни хора. Благодарим Ви! Бъдете здрави!“, призовава кметът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here