Ужас! Сестрата на убитият Борислав Анета Борисова пред 4ВЛАСТ: „Бате Наско, защо ме удряш!“ – са последните му думи и издъхва в ръцете на братовчед ни Валентин, убиецът е на свобода, заплашва и нас!

Борислав Борисов и убиецът му Атанас Георгиев

„Животът на братовчед ми, Вальо, е застрашен, той е в шок, той е единственият свидетел на убийството, освен камерите на полицията. На него не му се предлага никаква защита, като и на нас. В същото време убиецът Атанас Георгиев обикаля квартала, кръчмите и заявява: „Умрелия е в гроба, аз съм тук, на свобода! Полицията нищо не ми направи и няма да ми направи! Аз имам много пари, мога да подкупя всички! Съдии и прокурори са мой хора!“ Искаме главният прокурор Иван Гешев да ни помогне, да ни чуе, да заключи убиецът!“ – звъня разплакана на редакционния телефон сестрата на убитият на 4 юни Борислав Борисов в стотицата, Ани.

Дияна Траянова – майката на убития жестоко в столичния квартал 16-годишен Борислав Борисов от столичния квартал „Димитър Миленков“, разкри за 4ВЛАСТ, че причината за убийството на сина и е гнусна лъжа. „Някой е излъгал боксьорът Атанас Георгиев, че Борислав, синът ми, го е натопил в полицията, че продава наркотици, Георгиев, няколко часа по – късно нанася смъртоносен удар на Борислав. силно афектиран, без да провери, пресреща Борислав Борисов, синът ми, и му нанася удар в слънчевия сплит, в гърдите и го умъртвява. Лъжа е, че съм правила изявления пред меедии, че са се били за дребна сума пари. Няма такова нещо, камера е запечатила случая, няма какво повече да се говори, искаме затвор, при това веднага. Този Боби, бивш боксьор, бие подред, по трима на ден, това му е хоби. И в момента е на свобода, това е престъпление на съда, уж под домашен арес, а обикаля кръчмите и заплашва, че и нас ще ни прати в гроба, като е пратил Боби, че той ще си живее живота, а свидетелите ще прати при Биби. Това държава ли е?“- пита майката, 34- годишната Диана Траянова. Тя уточни, че Боби и е доведен син, но си го обича като свой.

„Бате Наско, защо ме удряш“- са последните думи на Боби и издъхва в ръцете на братовчед си Валентин.“- добави сестра му, 21- годишната Ани Борисова и добавя. „Аз изгледах брат ми, той е 5 години по- малък от мен,  ние сме три деца, имам и брат Исус Борисов, на 19 години. Истинската ни майка умира при раждането на четвъртото дете, заедно с бебето, момченце е било, преди 16 години. Имаме труден живот, брат ми Боби работеше, като общ работник по строителни обекти, каквото намери, изкарваме си прехраната по честен път, аз съм безработна. Искам справедливост по закон, в момента, цялата махала събира подписка, искаме боксьора Атанас Георгиев да влезе зад решетките веднага, страхуваме се за живота си, братовчед ми, Вальо, е най- много застрашен. Той умира от страх, защото, Георгиев може да го убие и него, може да го блъсне, може да го отрови, може да го обеси, може всичко да направи, да го удари по същия начин, за да не свидетелства. Братовчед ми е застрашен, той е в шок, на него не му се предлага никаква защита, като и на нас. В същото време Георгиев обикаля квартала, кръчмите и заявява „Умрелия е в гроба, аз съм тук, на свобода! Полицията нищо не ми направи и няма да ми направи! Аз имам много пари, мога да подкупя всички! Съдии и прокурори са мой хора!“

 

Припомняме, че престъплението е станало буквално за секунди. Ударът е бил не в корема, а в областта на слънчевия сплит,  преди на 4 юни, четвъртък около 22 часа. 16-годишният Борислав се хванал за гърдите и се строполил мъртъв, потвърди сестра му Ани Борисова.

 

Около 22 ч. вчера дежурен полицейски служител от 08 Районно управление на МВР в столицата, е забелязал на камерите за постоянния видеоконтрол необичайно раздвижване в района на кв. „Димитър Миленков“. На място са били изпратени полицейски екипи, установили безжизнено тяло на млад мъж. Благодарение на бързата работа на униформените е арестуван и заподозрян за престъплението.

Засилено полицейско присъствие има в столичния квартал „Димитър Миленков“, заради жестокото убийство на 16-годишния Борислав Борисов. Напрежението в столичния квартал „Димитър Миленков“ ескалира към 08:30 часа, след като родителите на Борислав заявили, че ще убиват на място заради смъртта на сина им. Искахме кръв за кръв! Ако няма справедливо, ако не влезе в затвора, ще се лее кръв!“- отсече майка Диана Траянова и добави: 28-годишен мъж е с множество криминални прояви. Повдигнато му е обвинение, поредно, за убийство, за побой за грабеж. Той е добре познат в квартала. От страх може и някой да го защити. По-известен е като „Побойника“ и „Дилъра“. Той не подбирало дали удря момиче, или момче, бие всеки ден по 1-2 момчета, по-малки от него. Младежа обикновено ходи с нож в себе си, дори е забелязан с пистолет. Борислав често е виждан с пакетчета с бял прах, трева, билки и хапове. Преди дни сам е разказвал как с колата на него приятел – БМВ, е блъснал жена в малките часове на деня.“
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Кво сте се филмирали ве? Кво само си измисляте някви неща, за да го заключат?? Аре стегнете се малко заплашвал ви бил и от страх сте умирали… И между другото следващият път като ще пишеш нещо до Иван Гешев гледай да може да се разчете.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here