Синът на хотелиера от Банско Б. Немутлу Зафер си взе жена от Кърджали, любовта им пламнала във Франция: Подарихме им злато и диаманти

Хотелиерът, който върти едни от най- хубавите хотели в Банско и Разлог Бурхан Немутлу, ожени сина си. Наследникът на хотелиера Зафер си открадна булка от Кърджали. Любовта им обаче пламнала във Франция, където и двамата учили. Берма е на 28 години, а Зафер на 30. Той завършил икономика в Сорбоната, а Берма е учила филология в Монпелие. Сега тя е пиар- мениджър във френски холдинг с клон в Анталия, а Зафер е мениджър в „Анталияспрот“.

„Днес в 15,45 часа беше един от най- щастливите мигове за нашето семейство. Пожелавам щастие на скъпия ми син Зафер, чието име значи победа, и милата ми дъщеря Берма. Подарихме на младото семейство злато и диаманти, но не килограм. Такава е традицията при нас. Празнуваме в Анталия, но нямаме много гости. Тук можехме да поканим само 30% от хората, които искаме да споделят с нас радостта. Затова отложихме тържеството за октомври.“, съобщи за „4Власт“ Бурхан Немутлу. Междувременно стана ясно, че един от най- хубавите му хотел „Регнум“ в Банско на Немутлу отваря врати утре.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here