Зам.- кметът на Банско С. Въчкова за скандалната поръчка за озеленяване на Б. Лазаров: Нямам притеснения, не съм направила нищо незаконно

0
1

”Нямам притеснения от действията на прокуратурата, защото винаги съм спазвала и спазвам законите на Република България. Не съм извършвала незаконни деяния. Винаги съм работила в интерес на гражданите на Банско. Ще изчакам решението на компетентните органи, в чиято обективност съм убедена.” Така зам.- кметът на общината Сашка Въчкова.
„Съдебните органи са длъжни да свършат работата си. Вярвам, че те ще го направят компетентно и безпристрастно. Уверен съм в почтеността и коректността на управленския ми екип, но съм озадачен защо казус с 13-годишна давност се активира точно сега”, каза кметът на община Банско Иван Кадев.
Припомняме, че производството каса обществена поръчка за озеленяване от 2008 г. Според прокуратурата е направено плащане в размер на 180 000 лв. към фирма БОР-ГЛ с управител Благовест Лазаров на база на неверни протоколи за извършена работа. Въчкова следяла работата.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here