Министърът на туризма Николина Ангелкова гостува в дома на бизнесменът Христо Крушарски в родното му село Говедарци. „Тук съм сред сред своите приятели от община Самоков и село Говедарци. Много съм щастлива, защото ме радват с сърдечност.
„Дискутирахме теми свързани с инфраструктурата и туристическите обекти на територията на общината и развитието на селото като туристическа дестинация, тук има много красиви къщи за гости и малки хотелчета.“- каза министър Ангелкова.
„Отчетено бе помощта от правителството на г-н Бойко Борисов изразено в реновацията на пътя Самоков- Дупница , санирането на жилищните блокове и къщи , новите пътища до селата Доспей, Драгушиново и Белчин. Нуждата от рехабилитация на пътя Боровец – Радуил – Долна баня- Костенец.“- добави депутатът Валентин Милушев от Самоков.
„Отчетени бяха навремените и ефикасни мерки взети от правителството на Борисов в извънредната ситуация и постепенното връщане към нормалната работа на туристическия бранш след пандемията. Много може да се направи за възраждането на зимните спортове и туризма.“- каза Христо Крушарски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here