ДЮТ „Мускетарите“

Празникът завършва с анимационния филм „Астерикс и тайната на вълшебната отвара“

По случай 1-ви юни, Международния ден на детето, Община Перник заедно с Общинския младежки дом и ЦПЛР – ОДК Перник организират празник за най-малките. Тази година празникът на децата няма да бъде отбелязан с грандиозни мероприятия, заради противоепидемичните мерки, но изненади за тях все пак ще има. Празничната програма ще започне в 11:00 ч. пред Двореца на културата. Песни, танци, игри с клоуни и ДЮТ „Мускетарите“, подаръци от „Зайо Байо“ и още много изненади очакват малчуганите.

Освен това Регионалният исторически музей – Перник ще покаже изложба „Нередактирано детство“, която ще бъде подредена от 10:00 ч. до 16:00 ч. пред Минната дирекция.

Специална изненада за най-малките перничани подготвя и Автокино Pro Cinema по случай 1 -ви юни. В 21:00 ч. автокиното, което остана повече от седмица в града ни, ще излъчи анимационния филм „Астерикс и тайната на вълшебната отвара“. Късният час е избран, за да бъде видимостта към големия екран по-добра. Билети за прожекцията могат да бъдат закупени и на място пред спортна зала „Борис Гюдеров“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here