С нови специалитети и безплатна доставка ресторант „Вардар“ в Дупница рестартира работата след пандемията, собственикът Я. Кирилов: Стараем се да даваме най- доброто

Лъчезарният екип на "Вардар" посреща с усмивка и внимаие гостите.

С нови специалитети и доставка до избрано място екипът на ресторант „Вардар“ в Дупница рестартира работа след 2 месеца на извънредно положение.


„Ресторантите са с отлични условия, със закрити и открити площи и прекрасни градини. Персоналът е готов да посреща гостите при строги мерки за спазване на правилата за безопасност.“, сподели за „4Власт“ ресторантьорът Янкно Кирилов. Той и Станислав Скендерски стопанисват кокетните ресторанти „Вардар 7“ в Дупница, „Паничище“ и „Седемте Рилски езера“ в Сапарева баня и „Валявица“ между Сапарева баня и Паничище.

Янко Кирилов

Кирилов е категоричен, че екипът във всички заведения следи за стриктното спазване на вксички мерки, като разствояние между масите от 1,5м., персоналът да е с маски и ръкавици и редовно да се дезинфекцира. Въпреки това не липсват притеснения, защото хората все още не могат да се освободят от ограниченията, които са спазвали 2 месеца.
„Чувам, че някои колеги вече са обявили фалит. Не съм се възползвал от помощта, която предлага държавата. Не смятам, че тя има някакво особено значение. Освен това тя е валидна за фирми, които са тотално спрели. Да, ние също спряхме, но аз не съм разпуснал персонала. Не съм предприел съкращения, но намалих работното време, тъй като хората са по- малко. Повечето са уплашени като гледат новини за много починали в далечни части на света. Да, и при нас се появиха новини за починали. Смятам, че в България няма от какво да се плашим и че ни чакат добри времена.

Специална програма имаше за празнуващите във „Вардар“ на 14 февруари.

Добре е вече да се спре с информацията за починали на хиляди километри от България. Тези новини за мен са много съмнителни. Не отричам, че има вируси, съгласен съм, че трябва да се повишат хигиенните изисквания, че хората трябва да спазват дистанция. Трудно е, но трябва правилата да се спазват. Щом правилата се спазват, няма как да има проблем. Смея да твърдя, че хигиената в нашите ресторанти е ненадмината. Вече за улеснение на нашите постоянни клиенти, а дай боже и за новите, правим доставки до дома, до парка, на открито… Доставката е безплатна. Имаме нови специалитети от шеф готвачите си. Като се започне от свежите салати, за които подбираме най- пресните зеленчуци. Предястията са прекрасни, месото и рибите са съвсем пресни. Пресни са пастата, ризотото. Имаме и прекрасни десерти. Стараем се да даваме най- доброто на клиентите си и се молим те да се върнат при нас.

Ресторант „Валявица“

Заведенията ни са след основни ремонти, някои са чисто нови като това на Валявица. Не се притеснявам за бизнеса в Сапарева баня. Смятам, че туристите няма да спрат да посещават Сапарева баня, където и условията, и минералната вода и храната са прекрасни.

Луд купон в „Седемте езера“ в Сапарева баня.

Няма да замре животът. Пандемията не може да спре живота, но има притеснения за заведенията в Дупница.“

Телефонът на ресторант „Вардар“ в Дупница е 087 678 9199.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here