Ива Атанасова

Снимки с брутална гавра с възрастна жена се появи във “Фейсбук” и предизвика бурна вълна от недоволство в мрежата. На една от снимките се вижда как момчета се се нахвърлят върху възрастна жена, обвинявайки я, че е пияна, пребиват я и я разсъбличат чисто гола.

„Това е Даниела от Кюстендил, цял следобед лежи чисто гола на пейките при минералната вода на ул. „Георги Тертер“, обляна в кръв, бита е много сериозно по главата. Не водете децата на детската площадка в района картината е жестока и страшна. Екип на Спешна помощ само я погледна и прецениха, че нищо и няма и се качиха в линейката и си заминаха на друг адрес, никой даже не я попита, дали е бита и я оставиха така. Това е Кюстендил аз случайно минавах от там. Викнали сме веднага линейка.“- съобщи Антон Тодоров, които добави, че към 17ч завчера, след като лежала безжизнена цял ден се е върнал на мястото с повече хора.

„Благодарение на хора от групата вече социалните са на място на жената е помогнато и се работи активно с нея, в добро състояние е към момента и вече си е вкъщи.“

„Къде е бил нощния патрул и ако е имало да кажат къде са спали…Кюстендилци да поискат отговор от шефа на на полицията Елиян Стамболийски и директора на Социални грижи, да се съберат и поискат оставката им. Иначе, насилниците ще се преместят безнаказано от детската площадка в домовете им. Мая Манолова да се върне и помогне на родния си град, след това да мечтае за столицата…Защото това е един хубав град, в който мълчанието на агнетата го съсипа.“ – написа Добри Карабонев.

Даниела е по-добре днес и ходи до магазина сама да пазарува и се разхожда с кучето, два дни след побоя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here